Bitexen Hızlı Üyelik Oluşturma [5 Exen Coin Anında Hesabınızda]

TAKİP ET

Bitexen çok hızlı büyüyen bir kripto para alım-satım platformu. Bu platformda yerinizi almak için hemen aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Bitexen'de siz de yerinizi alın. Üye olduğunuz anda 5 EXEN Coin hesabınıza yatıyor. Alım satım yapabiliyorsunuz. 
 
ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.

Üyelik aşamaları oldukça basit, üye ol butonuna tıkladıktan sonra formu doldurun ve gönderin. Sonra hesabınıza yatan miktar ile veya Havale/EFT ile yatırabileceğiniz miktarlar ile alım satım işlemleri yapabileceksiniz.

Bitexen hakkındaki soru, yorum, görüş ve şikayetlerinizi aşağıdaki yorum formu üzerinden bu sayfada yayınlayabilirsiniz.

Teknolojinin gelişmesi sanal olarak para kazanma imkanını da insanlara kazandırdı. Dünyaya damgasını vuran Bitcoin gibi birçok sanal para biriminin kullanıldığı uygulamalar meydana geldi. İnsanlar bu paranın değeri arttığı zaman elindekini satmak, değeri azaldığı zaman ise yatırım yapmak yoluyla bu sektörde yer aldı. Türkiye'de de bazı sanal para uygulamaları mevcut. Bu uygulamalardan biri de son günlerde oldukça ünlenen Bitexen. Peki Bitexen nedir ve Bitexen hakkında neler bilmek gerekir?

Bitexen Nedir?

Bitexen İstanbul Teknik Üniveristesi ve Boğaziçi Üniversitesi mühendisleri tarafından kurulan kripto yani sanal para borsasıdır. Tamamen Türk mühendislerinin ürünüdür. Exen Coin aracılığı ile alım ve satım yapılabilen projenin sahibi de bu şirkettir.

Exen Coin Nedir?

Exen Coin belirli miktarda üretilen ve maddi karşılığı olan sanal para birimidir. Bitexen tarafından Ethereum blok zinciri temasının  ERC-20 token standardı ile Exen coin üretilmiştir. Exen Coin'i kullanıcılar hediye olarak veya yatırım yapıp satın alarak kazanabilir. Kısaca Bitexen'in para birimidir. 2018’de 40 kuruş değerinde olan 1 Exen şu an 20 TL civarındadır.

Bedava Exen Nasıl Kazanabilirim?

Bedava Exen kazanmak çok kolay. Uygulamaya girip hesabınızı onaylattıktan sonra bu hediye hesabınıza tanımlanır. Bunun yanında kendi bakiyeniz ile de Exen alımı yapılabilmektedir. Exen dağıtılan çeşitli etkinlikler uygulama üzerinde bulur. Exeni kazanmak için şu adımları izlemeniz gerekmektedir:

Bitexen uygulamasına veya sitesine kayıt olun.

Telefon Mail ve Adres Doğrulaması yapın.

Hesaplarım kısmında gelip isminizin altında yazan "hesabınızı onaylayın" kısmına tıklayın.

Kimlik ve E-devlet üzerinden indireceğiniz ikametgah adresini doğrulayın. (Genellikle tüm borsalarda bu istenir)

Hesabınızın onaylanmasını bekleyin.Bu adımlardan sonra uygulama tarafından hesabınıza 5 Exen verilecektir. Bu Exen’i ister yatırım olarak kullanın ister çekip harcayın.

Bitexen Neden Ücretsiz Exen Veriyor?

Hemen hemen bütün sanal para birimleri, borsada yer edinebilmek adına bu tip uygulamalarda bulunuyor. Bunun nedeni paranın maddi bir karşılık kazanmasını sağlamaktır. Üretici firma üzerinden sanal para borsasına aktarılan paralar, borsada değer görmüyor ancak gerçek kişiler tarafından borsaya aktarılan sanal para birimleri, gerçek kişiler tarafından parça parça ve maddi karşılığı olarak borsaya aktarıldığı için değer kazanabiliyor. Sanal para birimlerinin değerinin artması gerçek kişilerin elinde olmasıyla ve kullanımın artmasıyla doğru orantıda yükseliyor.
Bitexen de bunun için kendi sanal parası olan Exen Coin kendi politikaları çizgisinde üyelerine dağıtıyor.

Bitexen Neden Kimlik ve İkametgah Onayı İstiyor?

Bitexen, bir sanal para uygulaması olduğu için dağıtımlarını gerçek kişilere yapmak istemekte. Kimlik ve adres onayı ile bir kişinin yalnızca bir kez üye olmasını ve sanal paranın yalnızca gerçek kişilere ulaşmasını sağlıyor. Bu önlem hemen hemen bütün sanal para uygulamalarının aldığı bir önlem. Ayrıca bu sayede bir kişinin hesabının çalınması durumunda parayı kendi adına olmayan bir iban numarasına çekemeyeceği için üye güvenliğini de sağlamış oluyor. Kuruluşun sitesinde yer alan bilgilendirme ise şöyle diyor: Biz işlemleri çevrimiçi olarak yaptığımız için hesabınızı onaylamamız için kimlik ve ikametgah örnekleriniz gerekmektedir.

Bitexen Hakkında Bazı Noktalar

Bitexen kullanıcılarına birçok fırsat sunuyor. Önce üye olduktan sonra ücretsiz 5 Exen tanımlanıyor. Sonra ise referans kodunuzla birisini davet ettiğinizde ona da size de 5 Exen daha geliyor.  Sanal paraya yatırım konusunda ücretsiz bir başlangıç yapmak isteyenler için kaçırılmaması gerek bir fırsat.