Binance 500 Dolar Dogecoin Hediye Yalanı!

TAKİP ET

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hortlayan kripto para dolandırıcıları sosyal medya siteleri üzerinden faaliyetlerine devam ediyor.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de vatandaşları mağdur etmek isteyen dolandırıcıların yeni hedefinde kripto para siteleri bulunuyor.

Dünyaca ünlü kripto para borsası olan Binance firmasını taklit eden dolandırıcılar sosyal medya sitesi facebook üzerinden verdikleri sponsorlu reklamlarla haksız gelir elde etmeye çalışıyorlar.

Özellikle facebook üzerinden verilen reklamlarda Binance 500 Dolar Dogecoin Hediye yalanını kullanan dolandırıcılar, oluşturdukları sahte sitelerle vatandaşların hesap açmasını ve vaadettikleri sözde hediyeyi kazanabilmek için kişilerin kendilerine para yatırmalarını talep ediyorlar.

Facebook üzerinde Paribu 5000 Doge Hediye reklamlarını uzun süre kullanan dolandırıcılar şimdi de Binance firmasının reklamlarını kullanmaya başlayarak 500 Dolarlık Dogecoin hediye ettikleri yalanına başvurdular. Zaman zaman reklamlarda ise farklı kripto para birimlerinden hediyeler verildiği de sahte vaatler arasında yer alıyor.

Siz siz olun özellikle facebook üzerinde gördüğünüz, kalitesinden photoshop ürünü belli olan ve Binance, Paribu veya farklı kripto para siteleri üzerinden Dogecoin veya farklı kripto para birimlerinden hediye verdiklerini iddia eden reklamlara inanmayın.

Bu reklamların tamamı dolandırıcılık amaçlı olduğu için mutlaka ilgili kripto para firmalarının resmi web sitelerini ziyaret ederek kampanyaları inceleyin. Kesinlikle bu reklamlara tıklayarak varsa hesap bilgilerinizi paylaşmayın, para gönderimi sağlamayın.



Paribu 5000 Doge Hediye Yalanı!

binance 500 dolar dogecoin binance dogecoin hediye binance 500 dolar dogecoin hediye binance 5000 dogecoin hediye binance 500 dolar doge hediye binance doge hediye binance dogecoin hediye ediyor mu