Beyaz Eşyalarda Elektrik Kaynaklı Sorunlar

TAKİP ET

Her geçen gün hızla gelişen teknolojinin en önemli konfor kaynaklarından birisi konumunda bulunan beyaz eşya ürünlerinin standart kullanımı sırasında çeşitli problemler ile karşı karşıya kalınabiliyor. Özellikle de beyaz eşya ürünlerinin standart kullanımı sırasında çevresel faktörler, arızaların meydana gelmesi noktasında çok önemli bir etki oluşturuyor. Gelişmiş teknolojiye sahip olan beyaz eşya ürünlerinde özellikle de elektrik problemleri çok yüksek seviyelerde görülüyor. Bina elektrik tesisatında ortaya çıkan sorunların etkisi ile beyaz eşya ürünlerinde çok ciddi seviyede arızalanmalar meydana gelebiliyor. Elektrik dalgalanmaları, voltaj düşmesi, ani elektrik kesintisi ve ani elektrik gelip, gitmesi gibi pek çok etken özellikle çalışma halinde olan Arçelik beyaz eşya ürünlerinde çok ciddi sorunlara neden olabiliyor. Soğanlık Arçelik Servisi merkezi tarafından bu tip arızalanmalara ilişkin olarak profesyonel standartlarda çözümler sunuluyor.

Elektrik tesisatındaki problemlere bağlı olarak meydana gelen arızalanmalar genel olarak cihazların dijital aksamında ciddi problemlere neden olabiliyor. Elektronik devrelerde meydana gelen teknik sorunlar tüm çalışma yapısının bozulmasına neden olur. Genel olarak beyaz eşya ürünlerinde ‘beyni yandı’ şeklinde bir tanımlamanın yapıldığı bu tip arızalara ilişkin olarak profesyonel müdahaleler Pendik Arçelik Servisi merkezi tarafından gerçekleştirilmektedir. Beyaz eşya ürünlerinin program aygıtı, kabloları ve devre kartı gibi ürünlerde elektrik kaynaklı etkenler dolayısı ile arıza meydana gelebilmektedir. Elektrik aksamı arızalanan beyaz eşya ürün gruplarında etkin bir çözüm sağlanabilmesi açısından mutlaka parça değişimi gerekir.

Profesyonel standartlarda gerçekleştirilen Küçükbakkalköy Arçelik Servisi hizmetleri sayesinde elektrik kaynaklı arızalanmalar yaşayan beyaz eşya ürünlerinin en kısa süre içerisinde onarım sağlanmaktadır. Özellikle de beyaz eşya ürünlerinin arızalanmış olan parçalarına ilişkin olarak doğrudan parça değişim işlemleri gerçekleştirilmektedir. Son derece etkin bir şekilde gerçekleştirilen parça değişim işlemleri noktasında özellikle de sadece orijinal yedek parça kullanımı gerçekleştirilmektedir. İleri nesil teknolojiye sahip olan çamaşır makinesi, buzdolabı ve bulaşık makinesi gibi beyaz eşya ürünlerinin en kısa zaman dilimi içerisinde ilk günkü performansında bir çalışma gerçekleştirebilmesi amacı ile uzman ve deneyimli teknik servis personelleri tarafından parça değişimleri yerinde işlem müdahaleleri ile gerçekleştirilirken, aynı zamanda da 1 yıllık garanti dahilinde uygulanıyor.