Best Model Of Turkey 2014 kazananları

TAKİP ET

Türkiye'nin en iyi mankeni yarışması olan Best Model Of Turkey 2014 Kıbrıs Girne Rocks Hotel'de gerçekleşti. Yarışmada kadınlarda Cansu Melis Karakuş, erkeklerde ise Caner Tanrıverdi birinci oldu.

Kıbrıs Genç TV’nin canlı olarak yayınladığı gecenin sunuculuğunu Ece Gürsel ve Mehmet Ali Erbil yaptı. 16 kadın ve 16 erkek mankenin yarıştığı gecede, Hande Yener, Nil Burak, Berksan ve Yavuz Bingöl sahne alırken Yarışma organizatörü Erkan Özerman ve Mehmet Ali Erbil yine esprileri ve birbirlerine takılmaları ile geceye damgasını vurdu.

Kadınlarda Cansu Melis Karakuş ve erkeklerde Caner Tanrıverdi'nin birinci olduğu yarışmada, ikinciliği Mert Şimşek ve Dila Pekdemir, üçüncülüğü Caner Nalbantoğlu ve Ebru Özçat kazandı. En iyi foto model Emrah Çetin ve Aylin Şanllı seçilirken, beşinciliği Murat Özbek ve Ayge Buse Gündoğan elde etti.

Yarışmanın jüri üyeleri arasında Kıbrıslı sanatçı Nil Burak, Süper Model Ajans sahibi Pınar Atman, ünlü oyuncu Cihan Ünal, sanatçı Yavuz Bingöl, ünlü modacı Yıldırım Mayruk, Best Model of Turkey 2013 birincileri Burak Çevik ve Ayşenur Özkan, yer aldı. Kıbrıslı sanatçı Nil Burak, yeni albümünde yer alan “Seni nasıl kaybettim” şarkısını ilk kez seslendirdi.

Yarışmanın birincileri 6 Aralık 2014 akşamı yurt dışında düzenlenecek olan Best Model of The World’e katılacak.

Diğer kazananlar;

** Best Model of Turkey 2014 En iyi mayo taşıyan kadın manken Nil Ateş

** Best Model of Turkey 2014 En iyi yürüyen manken Seçil Merve Korkmaz