Beşiktaş'ın Transferdeki Şaşırtan Kararı

TAKİP ET

Beşiktaş, uzun zamandır Brezilyalı yıldız futbolcu Douglas ile ilgileniyordu. Basına da yansıyan bilgilere göre teknik heyet de oyuncuyu adeta kıskaca almıştı.

Ancak Bein sports izle araması yaparak internette dolaşan kullanıcılar şoke edici bir haber ile karşılaştılar. Zira Bein Sports tarafından verilen habere göre Beşiktaş, Brezilyalı futbolcudan vazgeçmişti. Aynı zamanda bu kararın kesin olduğu da ifade edildi. Bedava canlı maç izle seçeneğinden ziyade bu haber ilgileri çekti ve haberin detaylarını kısaca inceleyen spor meraklıları bu kararın Beşiktaş'ın teknik heyetinin kararından kaynaklı olduğunu gördü.

Kariyerine Nasıl Devam Edeceği Merak Ediliyordu

Douglas, geçen sezonda Demir Grup Sivasspor için mücadele ediyordu. Ancak kariyerine ne şekilde devam edeceği de merak konusuydu. Bu merakı sona erdirecek olan Beşiktaş gibi görünüyordu. Zira pek çok spor meraklısı Brezilyalı futbolcunun siyah beyazlı ekip için forma giyeceğini tahmin ediyordu. Ancak son anda denebilecek bir değişiklikle teknik heyet, Douglas'tan vazgeçtiklerini ve kulüp yönetimine olumsuz yönde rapor verdiklerini ifade etti.

Sözlü Anlaşma Sağlanmıştı

Douglas hakkında konuşulanlar sadece söylentilerden ibaret değildi. Kulüp yönetiminin birebir temasları olmuştu. Oyuncunun menajeri ile de görüşülmüş, ve sözlü anlaşma sağlandığı ifade edilmişti. Oyuncunun menajeri ile yapılan sözlü anlaşma gereği 2+1 yıllık sözleşme imzalanacaktı. Yani iki yılı kesin bir yılı ise opsiyonlu olmak üzere toplamda üç yıl boyunca Brezilyalı Douglas Beşiktaş forması giyecekti. Douglas için bir senede ödenecek olan ücret ise 1.5 Milyon Euro olarak belirlenmişti. Ancak teknik heyetin olumsuz raporundan sonra elbette oyuncunun menajeri ile yapılmış olan sözlü anlaşmanın yazıya dökülme ihtimali de kalmadı ve siyah beyazlı ekip için Douglas defteri uzunca bir süre için hatta belki de kalıcı olarak kapatılmış oldu. Douglas cephesinden ise henüz bu konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.

Performansı Dikkat Çekmişti

İnternet üzerinden Justin TV izle araması yapanlar da oyuncunun başarısının farkındaydı. Aynı zamanda www.tipobet1.tv kullanıcılarının da dikkatini çekmişti. Oldukça istikrarlı bir performans sergileyen oyuncu, toplamda 32 maça çıkmış ve bu 32 maçta 3 gol ile 7 asiste imza atmıştı.