Bekaroğlu'nun siyasette tek varlığı Tayyip Erdoğan karşıtlığı

TAKİP ET

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun sert sözlerle eleştirerek "Siyasette tek varlığı Tayyip Erdoğan karşıtlığı" dedi.

CHP’nin Rizeli İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ile ilgili yaptığı “Sayın Genel Müdürün, kardeşi AKP il başkanı olmasının dışında hangi özelliğine istinaden bu göreve getirildiğini bilmiyorum.” ifadelerine Alim’in kardeşi AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’den sert yanıt geldi.

Ziraat Botanik ve Çay Bahçesi’nde düzenlediği basın toplantısında Bekaroğlu’nun “Şu Genel Müdürü neden atamıyorsunuz, vekaleten duruyor?” diye kendisinin söylemi olduğunu hatırlatan Alim, “CHP Rize örgütü de aynısını söylemiştiler. Belki de Sayın Bekaroğlu’nun da kendi söylemi değildir ama şimdi kalkıp da Genel Müdürün AKP İl Başkanının ağabeyi olmaktan başka ne meziyeti var diyor. Sayın Bekaroğlu, sen bunu bize söylerken ne meziyeti vardı da o meziyeti kayboldu.” şeklinde konuştu.

CESARETİN VARSA RİZE’DEN ADAY OL!

Bekaroğlu’na “Sen hangi meziyetinden dolayı parti meclisi üyesi oldun” sorusunu yönelten İl Başkanı Alim, “İlla memleketinle ilgili söyleyecek bir şeyin varsa karşılıklı medeni insanlar olarak gel, bu şehirle alakalı projelerini söyle biz de seni dinleyelim. Farklı bir partinin milletvekili olabilirsin. Rize’nin milletvekili olmayabilirsin. Cesaretin varsa zaten gel Rize’den milletvekili adayı ol. Bol keseden sallamak, seviyesiz ifadeler kullanmak hiç hoş değil.” dedi.

SALTUK DENİZ’DEN SİYASET ÖĞRENSİN!

Alim sözlerinin devamında şöyle konuştu; “Sayın Bekaroğlu gelsin Saltuk Deniz’den nasıl siyaset yapılır öğrensin. Saltuk Deniz biraz Bekaroğlu’na siyaset dersi versin. Yazık. Siyasette tek varlığı Tayyip Erdoğan karşıtlığı. Bir de kotalar falan... Malum hangi kotalar olduğu… Siz daha kendi parti meclisinizin kotalarına saygı duymuyorsunuz, vatandaşın kotasıyla ilgileniyorsunuz.”