Bekaroğlu Fındıklı Futbol Sahasını sordu

TAKİP ET

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, memleketi olan Rize'nin Fındıklı ilçesindeki futbol sahası tribün inşaatının durduğunu, yosun tuttuğunu, malzemelerin çürümekte olduğunu, Fındıklı Belediyesini kaybeden AKP'nin müteahhidinin işi bırakıp kaçtığını belirterek, Hükümete siyasi bir eleştiri getirdi.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinden bir süre önce Ankara İl Müdürlüğüne atanan Mustafa Çelik, Bekaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma cevap vererek, Bekaroğlu'nun yalancılıkla suçladı ve müteahhidin kaçmadığını, Rize'de olduğunu, birçok işi başarıyla tamamladığını, yasal tasfiye sürecinden yararlandığını belirtti.

"Müdür müsün, müteahhidin sözcüsü mü?"

Müteahhidin yarım bıraktığı ve çürümeye terk edilen Fındıklı futbol sahası tribün inşaatının fotoğraflarını Twitter hesabından paylaşan Bekaroğlu, futbol sahası tribün inşaatının yarım kalmasını AKP'nin belediyeyi kaybetmesi ile ilişkilendirdi.

Çelik'in cevabına tepki gösteren Bekaroğlu, kendisine cevap veren Çelik'e şunları söyledi: "Müteahhit kaçmamış, Müdür kaçmış, Ankara’ya il müdürü olmuş. Bana sözde cevap verdiğine göre daha büyük görevler bekliyor. Esas yalancı bu Müdür; müteahhit düpedüz kaçmış, işi bırakmış. Peki müteahhidi korumak müdürün görevi mi? Bu zat müdür mü müteahhitin sözcüsü mü?"

Müdür haddini aştı!

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Bekaroğlu, “Bu müdür haddini aşmıştır. Sadece müteahhitin sözcüsü olarak değil, aynı zamanda AKP’li bir siyasetçi gibi konuşmuştur. Bu AKP’nin kurduğu parti devletine işarettir. Bir bürokratın bir siyasetçiye yalancı demesi hadsizliktir. Ben bunu bu bürokrata bırakmam, bunun hesabını sorarım. Yirmi yılı aşkın bir süreden beri aktif siyasetteyim. Zaman zaman böyle terbiyesizliklerle karşılaştım ama kimsenin yanına bırakmadım. Şimdi bu Müdürü önce özür dilemeye davet ediyorum, dilemezse ben bu burnu büyük Müdüre edebin ne olduğunu öğretirim” dedi.

"Yalanların Hangi Birisini Düzeltelim"

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bekaroğlu'nu yalancılıkla itham etti.

Fındıklı Futbol Sahası'nda haftada en fazla 2 resmi maçın oynandığını aktaran Çelik, Bekaroğlu'nun söylediği gibi Rize'deki amatör maçların çoğunun Fındıklı'da oynanması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Tribün inşaatını yapan müteahhittin de işi bırakıp kaçmadığını ve hala Rize'de olduğu ifade eden Çelik, yasal tasviye sürecinden yararlanılarak işin tasviye edildiğini söyledi. AK Partili belediye döneminde yatırımları planlanan 3 projede sona gelindiğini aktaran Çelik, Fındıklı Gençlik ve Doğa Kampı, Fındıklı Gençlik Merkezi ve 500 kişi kapasiteli Yurt İnşaatlarının bu sene hizmet vermeye başlayacağını ifade etti

Fındıklı Futbol Sahası tribün inşaatının ise güncellendiğini dile getiren Çelik, ihalenin 4 Eylül'de yapılacağını aktararak "Yalan yerine yetkililere sorsaydınız size bu cevapları vereceklerdi. Şunu daha iyi görüyoruz ki yalan siyaseti her daim elinizde patlayacaktır." ifadelerini kullandı.