Bebeklerin Yiyebileceği Pekmezler

TAKİP ET

Aşçı Anne bebeklere keçiboynuzu özü ve dut, üzüm pekmezi vermek isteyen annelere bütçe dostu fiyatlar sunmaktadır.

Bebeğinize verebileceğiniz besleyici, %100 doğal ve katkısız bebekler için pekmez mi arıyorsunuz? Aşçı Anne ile bebeğinize gönül rahatlığı ile verebileceğiniz pekmezlere bütçe dostu fiyatlarla ulaşabilirsiniz!

Aşçı Anne Bebek Pekmezleri

Aşçı Anne bebeğinize verebileceğiniz birbirinden farklı meyvelerden üretilen pekmezleri size sunmaktadır. Böylelikle bebeğinizin pek çok meyvenin şifasından faydalanmasını sağlamaktadır. İşte Aşçı Anne’nin sizlere sunduğu bebek pekmezleri ve özellikleri:

    Bebekler İçin Üzüm Pekmezi

6 aydan sonra bebeklerinize verebileceğiniz bir ek gıdadır. Tuz ve ilave şeker içermemektedir. 70 derece altında vakumlu kazan ile imal edilerek vitamin değerini koruması sağlanmıştır. Bebeğinizin iştahını açar ve kansızlık sorununu gidermenize size yardımcı olur. Potasyum, kalsiyum ve magnezyum mineralleri bakımından zengindir. Bebeğinizin hastalıklara karşı bağışıklığını güçlendirir. Çölyak ve glüten hassasiyeti olan bebeklere verilebilecek glütensiz bir üründür.

    Bebekler İçin Dut Pekmezi

%100 doğal duttan imal edilen bebeklere dut pekmezi 6 aydan sonra gönül rahatlığı ile verilebilir. 58 derecede kaynatılarak elde edildiğinden dutun içindeki vitamin, antioksidan ve mineraller korunur. HMF testlerinden geçirilmiş, kan yapan, demiri arttıran ve iştah arttıran bir pekmezdir. Raf ömrü iki yıl olduğundan uzun süre kullanabileceğiniz çok besleyici bir üründür. Glütensiz bir pekmezdir; glütenli ürünlere temas ettirilmeden üretilmektedir.

    Bebekler İçin Keçiboynuzu Özü

Bebeğinize 8 aydan sonra verebileceğiniz bir pekmezdir. Koruyucu katkı maddesi içermeyen, %100 doğal bir üründür. Renklendirici ve kıvam arttırıcı içermemektedir. Bağışıklık sistemini güçlendirir, bebeğinizin kansızlığını gidermeye yardımcı olur ve iştahını arttırır. Böylelikle bebeğinizin en iyi şekilde beslenmesini sağlar. İçerdiği gallik asit ile alerjik astımlı bebekleri rahatlatmaya yardımcı olur. Keçiboynuzu özü demir, fosfor, kalsiyum ve potasyum mineralleri bakımından zengindir. Keçiboynuzu özü aynı zamanda glüten içermediğinden glüten hassasiyeti olan bebeklere gönül rahatlığı ile verilebilir.



Bebek Pekmezi Fiyatları

Aşçı Anne bebeklere keçiboynuzu özü ve dut, üzüm pekmezi vermek isteyen annelere bütçe dostu fiyatlar sunmaktadır. Bebeğinizi %100 doğal, katkısız, besleyici pekmezlerle beslemek istiyorsanız hemen Aşçı Anne’yi ziyaret edin. Ekonomik fiyatlar ile bebeğinizin severek tüketeceği pekmezlere ulaşma ayrıcalığının keyfini çıkarın.