BBP Rize Merkez İlçe Türkiye 1.'si oldu

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Merkez İlçe Teşkilatı, Türkiye genelinde üye sayısını en çok artıran 1'inci teşkilat oldu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Merkez İlçe Teşkilatı, Türkiye genelinde nüfusa oranla üyesini en fazla artıran ilk beş ilçe arasında 1. oldu.

Büyük Birlik Partis'nin kuruluşunun 29'uncu yıl dönümü dolayısıyla Genel Merkezde düzenlenen törende Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta, başarı plaketini Genel Başkan Mustafa Destici'nin elinden aldı. Destici, 2021 yılı içinde gerçekleştirilen üye kayıt kampanyasında gösterilen başarıdan dolayı Usta ve Teşkilatını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

BBP Rize Merkez ilçe Başkanı Abdulkadir Usta ise yaptığı açıklamada, teşkilatlarının 4 ay önce kurulduğunu belirterek, “Dört ayda Rize merkezde bin üye yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımızın ilinde 4 aylık kısa sürede bu başarıyı yakalamamız, başta il başkanımız Ensar Özçelik, il ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve bizlere desteklerini esirgemeyen çok kıymetli Rize'li Hemşerilerimizin büyük katkısı ile gerçekleşti. Şahsım ve Teşkilatımız adına emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum." dedi.