BBP Rize'de büyümeye devam ediyor

TAKİP ET

BBP Rize'de 5 ilçe teşkilatlanmasını tamamlarken, 3 ay içinde tüm ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarını sonlandırıp büyümeye devam etmek istiyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Seçim İşleri Birim Başkanı Nejmi Saruhan yaptığı açıklamada, BBP olarak Merkez İlçe dışında Çayeli, Fındıklı, Derepazarı ve İyidere ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını belirterek 3 ay içinde ise tüm ilçelerde teşkilatlanmayı hedeflediklerini belirtti.

BBP olarak Rize'de her geçen gün büyümeye devam ettiklerini belirten Saruhan, "Teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladıktan sonra İl Kongremizi gerçekleştirerek Rizemize hizmet yapmaya talibiz. Hedefimiz, Devletimize, Bayrağımıza ve de Milletimize hizmet yapma, kişisel menfaatlerden uzak, hak yolunda, halkın yanında siyaset yapma hedefidir. Halkın sesini, derdini dinleyip çözüm üretmek, halkımızın dertleriyle dertlenmek bizim en büyük vazifemiz ve de görevimizdir. Çünkü bize Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanet ettiği dava bunu anlatıyor. Bu yoldan sapar isek davamıza ve liderimize ihanet etmiş oluruz." ifadelerini kullandı.