BBP, Madenli Beldesinde teşkilatlanıyor

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çayeli İlçesine bağlı Madenli Beldesinde teşkilatlanma çalışmalarını başlattı.

Rize'nin ilçe ve beldelerinde teşkilatlanma çalışmalarında sona yaklaşan BBP Rize Teşkilatı, Madenli Beldesinde de başkanlık kurulmasına yönelik çalışmalarına başladı.

BBP Çayeli İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, BBP Madenli Belde Başkanlığı kurulmasına yönelik çalışmalar kapsamında İl Başkanı Ensar Özçelik ve yönetimini Madenli Beldesine davet etti.

İl Başkanı Ensar Özçelik, Madenli Beldesinin yönetimindeki sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda, Madenli Belediyesi'ne bağlı köylerde yaşayan vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları da ele alındı. Toplantıya katılan, Encümen ve muhtarlar tarafından sunulan öneriler de dikkatle dinlendi.

Toplantının sonunda Özçelik, yaptığı açıklamada, siyasette üsten gelen atamaların değil, yerelden yapılacak atamaların önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, Madenli Beldesi'nin sorunlarının çözümü için birlikte çalışma çağrısında bulundu.

Madenli Belediyesine bağlı köylerde yaşayan vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını dikkate alan Özçelik, yerel yönetimlerin, sorunların çözümünde önemli bir rol oynadığını belirterek, "Azimli ve gayretli çalışmalarından ötürü ilçe başkanımız ve yönetimine cani gönülden teşekkür ediyorum. Madenli belde başkanlığımızda göreve gelecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Madenli beldesinde , şahsıma ve teşkilatıma gösterilen ilgi alaka ve misafirperverliklerinden ötürü herkese şükranlarımı sunuyorum." dedi.