BBP Güneysu'da Mustafa Saruhan yeniden başkan seçildi

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Güneysu İlçesi 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Güneysu Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede tek liste ile gidilen seçimde kurucu İlçe Başkanı Mustafa Saruhan, oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Selim Şimşek'in de katıldığı kongrede Divan Başkanlığını Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta yaptı.

Kongreye ayrıca İl Başkanı Ensar Özçelik, BBP Trabzon İl Başkanı Mehmet Aydın, Çayeli İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İyidere İlçe Başkanı Dursun Ali Yazıcı, Fındıklı İlçe Başkanı Sami Özgür, Derepazarı İlçe Başkanı Murat Yıldız, Kalkandere İlçe Başkanı Mikail Torlak, Alperen Ocakları Rize İl Başkanı Ulaş Sarıahmetoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Ergüven, Sürmene İlçe Başkanı Davut Kaya, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Mercan, Genç Parti Rize İl Başkanı Mehmet Akif Kaba, Yeniden Refah Partisi Güneysu İlçe Başkanı Cafer Yılmaz, Büyükköy Belde Başkanı Orhan Saruhan ile partililer katıldı.

"Partimizin baraj sorunu yok"

Kongrede konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Selim Şimşek, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun Nizam-ı Alem davasının önemine değindi.

2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak, hem Güneysu'dan, hem Rize'den ve hem de ülke genelinde zaferlerle ayrılacaklarını söyleyen Şimşek, "Büyük Birlik Partimiz seçimlere kendi amblemi, kendi logosu ve kendi adayları ile girecektir. Partimizi hiç bir baraj sorununa takılmadan bu seçimde mecliste güçlü bir gurupla temsil edileceğiz." şeklinde konuştu.

Kongrede tüm partililerin oylarını alarak başkan seçilen Mustafa Saruhan ise herkese teşekkür ederek Büyük Birlik Partisi'ni Güneysu İlçesinde birinci parti yapmak adına var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.