BBP Güneysu Belediye Meclisi Adayı Saruhan mahalle toplantılarına başladı

TAKİP ET

BBP Güneysu Belediye Meclisi Üyesi Adayı Nejmi Saruhan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına başladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Güneysu Belediye Meclisi Üyesi Adayı Nejmi Saruhan, 31 Mart Mahalli İdareler ve Yerel Seçimleri dolayısıyla çalışmalarına seçim bölgesi olan Güneysu İlçesindeki mahallelerde başladı.

BBP Güneysu İlçe Başkanı Mustafa Saruhan ve BBP Güneysu Belediye Meclisi Üyesi Adayı Recep Karabulut ile birlikte Selamet Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Saruhan, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

Güneysu İlçesine bağlı Gürgen Köyünde doğup büyüdüğünü ve yıllarca siyasetin içinde olduğunu hatırlatan Saruhan, ilçenin her köyünü ve mahallesini bildiğini, doğup büyüdüğü ilçesine hayırlı hizmetler etmek amacıyla bu yola baş koyduğunu dile getirdi.

Parti sloganları olan "Şeffaf ve Temiz Belediyecilik" adına Güneysu'ya yapılacak her hizmetin takipçisi olmak ve vatandaşların sorun ve talepleri noktasında Belediye ile Vatandaşlar arasında köprü olmak istediğini belirten Saruhan, 31 Mart seçimlerinde Başkanlık için hangi partiye oy verilirse verilsin, Belediye Meclisi pusulasında Cumhur İttifakı paydaşı Büyük Birlik Partisine oy verilmesini istedi.