Başkan Metin haftasonu mesaisinde

TAKİP ET

Rize, Belediye Başkanı Rahmi Metin, haftasonu mesaisinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hizmete giren kurban pazarını gezerek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Metin, Boğaz Mahallesinde bulunan kurban satış ve kesim alanındaki alınan tedbirleri yerinde kontrol etti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Metin, kurban fiyatları hakkında da satıcılardan bilgi aldı.

Boğaz Mahallesi'nde hizmet veren kurban pazarının Rize’nin en modern kurban pazarı olduğunu belirten Başkan Metin, “Belediye olarak pazarda Covıd-19 salgını nedeni ile her türlü tedbir ve güvenliği alarak vatandaşlarımıza her türlü hizmeti sağlayacağız. Vatandaşlarımız bayramda en sağlıklı ve dinimize en uygun bir şekilde kurbanlarını rahatça kesebilecek" diye kaydetti.

YÜRÜYÜŞ YOLU VE PLAJ’DA İNCELEME

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yapımı devam eden İslampaşa mahallesi Sahil Yürüyüş Yolu ve Alipaşa Plajı´ndaki çalışmaları Başkan yardımcısı Aydın Bilsel’le inceledi.

Başkan Metin, “Halka en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarımız devam ediyor. Yazın gelmesi ile birlikte hem denize girmek, hem de ailesiyle güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşların, plajda ve denizde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına gereken tüm önlemleri almaya çalışıyoruz. Halkın can güvenliği, sağlığı ve bu konudaki memnuniyeti bizim için çok önemli" değerlendirmesini yaptı.