Başkan Mete: İyidere için 10 dakikanızı ayırın

TAKİP ET

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, il dışında yaşayan tüm İyiderelileri, ilçelerinin daha iyi hizmet alabilmesi adına ikametlerini İyidere'ye aldırmaya davet etti.

İyidere ilçesini modern ve kentsel bir mekâna dönüştürebilmek adına hızla çalışmalara devam ettiklerini ve bu amaçla hemşehrilerinin desteğine ihtiyaçları bulunduğunu belirten Başkan Mete, "İyidere'nin alt yapı ve üst yapısı ile içinde barındırdığı sosyal donatılar ile topyekûn modern bir kent görünümüne kavuşması amacıyla başlattığımız çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Ancak ilçemizin daha ileri bir yapıya kavuşması için daha çok hedeflerimiz, planlarımız ve rüyalarımız var. Bu sebeple belediyemizin nüfusa göre aldığı payı artırmamız gerekiyor. Bu nedenle hemşehrilerimizden on dakikalarını ayırmalarını ve ikametgahlarını İyidere'ye taşımalarını rica ediyoruz." dedi.

31 Aralık 2022 tarihine kadar tüm İyidereli hemşehrilerinin aileleriyle birlikte ikametgahlarını Ata toprağı olan İyidere'ye taşımalarını isteyen Başkan Mete, "Tüm hemşehrilerimden, İyidere sevdamızda bize, ihtiyacımız olan can suyu olmalarını rica ediyorum." şeklinde konuştu.