Başkan Kasap'tan Öğretmenler Günü sürprizi

TAKİP ET

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Rize'de görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Rize Belediyesi tarafından günün anısına üzerinde Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın kutlama mesajının yer aldığı hediyeler Rize Merkeze bağlı okullarda görevli öğretmenlere ulaştırıldı.

Öğretmenler günü dolayısıyla Rize Anadolu İmam Hatip Lisesine bir ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, okulda görevli öğretmenlerle bir araya geldi. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Başkan Kasap, öğretmenlerin sorunlarını dileyerek kendisinden istek ve talebi olan öğretmenlerin taleplerini not aldı.

Ziyarette bir açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kendisinin de bir eğitimci olduğuna vurgu yaparak sözlerine şöyle devam etti: “Rize’nin daha yaşanabilir bir şehir olması için burada varız ve elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Okul ayrımı yapmadan Rize Belediyesi olarak öncelik sırasına göre okullarımıza elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Şehrimizin daha güzel bir görünüme kavuşması için estetik görünümüne önem vererek çalışmalar yapmaktayız. Projelerimizin bir kısmına başlanıldı çalışmalarımız bu yönde de devam etmektedir. Sizlerinde taleplerini dinlemek öğrenmek için buradayız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde çok önemli rol oynayan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum”

Başkan Kasap öğretmenlerle birlikte yapmış olduğu sohbetin ardından kendilerine hediye ve kırmızı gül takdiminde bulunarak çalışma hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.