Başkan Kasap, belediye birimleriyle vedalaştı

TAKİP ET

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri ile görev süresi dolacak olan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Veda ziyaretleri kapsamında, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde çalışan personeli, belediye hizmet birimlerinde çalışan personelleri, Rize Kent Konseyi üyelerini ve Rize Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ndeki veda ziyaretinde konuşan Başkan Kasap, Şantiye çalışanlarının Rize halkına gece gündüz demeden hizmet ettiklerini belirterek, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Kasap Muhtarlar Derneği ziyaretindeki konuşmasında Rize’ye, 5 yıllık dönemde mahalle muhtarlarıyla istişare ederek hizmet ettiğini söyleyerek, “Görev sürecimiz boyunca elimizden geldiği kadarıyla muhtarlarımızla birlikte olmaya, yol haritamızı birlikte belirlemeye, onlar ne isterse yapmaya özen gösterdik. Bu şekilde Rize’ye hizmet etmiş olmanın onur ve kıvancını yaşıyorum.” dedi.

Başkan Kasap,Rize Kent Konseyi'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada ise, "Güzel dostluklar ile başarılı çalışmaların yolunu Kent Konseyimizin Genel Kurulu ile açtık. Gençlik kolları ile işbirliği içerisinde sürdürülen çalışmalar da başarılı oldu çok şükür. Bu anlamda Kent Konseyi Yürütme kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.