Başkan Kartal isyan etti: 'Bir tane kıçı kırık hakem...'

TAKİP ET

3-2 mağlup olunan Galatasaray maçının ardından açıklama yapan Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, adeta isyan etti.

Spor Toto Süper Lig'in 32. Hafta karşılaşmasında sahasında Galatasaray'ı konuk eden Çaykur Rizespor, 102 dakikanın sonunda 3-2 mağlup ayrıldı. 10 kişi tamamladığı maçta hakem kararları maça damgasını vurdu.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal adeta isyan ederek, "Nasıl çıkacaklar buradan. Utanmayacaklar mı? Nasıl çoluk çocuğunun yüzüne, Türk milletinin yüzüne bakacak bu terbiyesiz insanlar? Böyle bir şey olur mu?" dedi.

"Bir tane kıçı kırık hakem bize bunu yapıyor. Olmaz böyle bir şey yahu" diyerek kameralar önünde adeta isyan eden Kartal, şunları kaydetti: "Gerilmeyecek kararlar mıydı? Eğer futbol bu ise iyi oynayan kazansın. Hakem ile oynayıp bizi yenmenin ne anlamı var. Galatasaray büyük camia, iyi oynayıp bizi yensin, şampiyon olsun bize ne. Bize niye bunu yapıyorlar? Bir tane kıçı kırık hakem bize neden bunu yapıyor? Olmaz böyle şeyler. Anlayan arkadaşlar bakın. Benim gözümle gördüğüm, orada penaltı yok, topa vuruyor. Her maçta VAR, hakemleri çağırıyor. Rizespor üzerinde oynanan bir oyun var. Rize yemez. Rize bir bütündür. Evelallah daha iyi olacağız."