Başkan Ak: Çalınmadık kapı bırakmayacağız

TAKİP ET

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, "Çalınmadık kapı bırakmayacağız, ev ev, kapı kapı dolaşarak, gönüllere dokunacağız" dedi.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Ekrem Orhon Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek "Çalınmadık kapı bırakmayacağız, ev ev, kapı kapı dolaşarak, gönüllere dokunacağız" dedi.

Yaz döneminin başlaması ile birlikte artık daha çok mahalleyi ziyaret ederek esnafla bir araya gelmeyi planladıklarını belirten Başkan Ak, "Biz peynir ve simitimizle bir sabah ansızın gelebiliriz diyerek, tüm esnaflarımızın kapısını çalmayı hedefliyoruz. Esnafımızın vatandaşımızın her zaman yanındayız. Bütün teşkilatımız ilk günkü aşkla çalışmalarını sürdürüyor." dedi.

"Hepimizin ortak paydası Rize ve Rize’miz için en iyisine ulaşmak. Bu anlamda herkes elini taşın altına koymalı." diyen Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, "Şu anda ilimizde çok büyük bütçeli yatırımlar oluyor. İnşallah yakın zamanda Rize’miz çok farklı bir çehreye kavuşacak gerek kentsel dönüşüm projeleri, gerekse Havalimanı, Lojistik Merkezi ve daha birçok proje ile birlikte ilimiz 81 il içerisinde adından söz ettirecek bir aşamaya gelecek. Bu projeler hem istihdam anlamında hem de ekonomik anlamda ilimizin refah seviyesini yükseltecek değerde projeler. Bu projelerimizi ilimize kazandıran, başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere pay sahibi olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Mahalle esnafının görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Ak'a ziyaret boyunca AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Terzi, İlçe Başkan yardımcıları Zafer Topçu, Bayram Ali Çapoğlu, İshak Yeniyazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yasin Güloğlu ve mahalle başkanı Ali Şükrü Delibalta eşlik etti.