Barkot Etiketi

TAKİP ET

Hayatımızın her yerinde yer alan barkot etiketi hem firmalara hem de müşterilerine çok büyük kolaylık sağlamaktadır. Barkotlar bilgisayara okutulduğu zaman ürüne ait tüm bilgiler ekrana gelmektedir. Ayrıca firmalar için her gelen ürün barkod etiket ile kayıt altına alındığı zaman tek bir ekranda ürün stok kontrolleri de kolaylıkla yapılabilinmektedir.

Fiyatlandırma etiketleri olarak raflarda ve ürünlerin üzerinde de kullanılabilinen bu etiketler ile satış işlemleri oldukça kısa sürmektedir. Firmalar müşterilerini bekletmeden bilgisayar yardımı ile kolaylıkla isterse yüzlerce ürünü bile tek bir barkot ile satabilmektedir.

Barkot Etiket Özelliği

Firmaların tercih edeceği barkot etiketi faaliyet gösterdikleri alanlara göre özel olarak seçilmelidir. Çünkü bu etiketlerde farklı seçenekler bulunmaktadır. Kâğıt bazlı termal etiketler iç mekânlar için oldukça uygun olmaktadır. Gerekli kullanım koşulları sağlandığında 6 aya kadar dayanmaktadır. Eco termal etiketler ise 12 aya kadar dayanıklılık göstermektedir. Uygun kullanım koşulları sağlanmayan etiketlerin kısa sürede yıpranma göstereceğini unutmayınız.

İç ve dış çalışma alanları için tercih edeceğiniz barkotlu etiketler ile firma olarak sevkiyat, satış ve stok kontrol işlemleriniz maksimum hızla yapabileceksiniz. https://www.arabulgelsin.com/termal-etiketler-pmk13 sayfasında bu ürünler sizleri bekliyor.