Bankaların çay üreticilerine zorluk çıkartıyor

TAKİP ET

Genç Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mustafa Terzi, çay parası ve budama bedellerinin ödendiği bankaların çay üreticilerine zorluk çıkardığını söyledi.

Çaykur'un yaş çay ve bubdama bedellerini çay üreticilerinin banka hesaplarına aktardığını hatırlatan Genç Parti Rize Merkez ilçe Başkanı Mustafa Terzi, bankaların ise üreticilere zorluk çıkarttığını söyleyerek, "Yaklaşık 10 gün önce çay budama paraları ve çay parası ödenmiş, hesaplara yatmış ama bankamatik kartlarının vatandaşın eline ulaştırılmadığı ve bankalarda yeterli müşteri temsilcisi olmadığı için halkın bu pandemi döneminde ve bu sıcakta yaşadığı sıkıntı acı verici” dedi.

Başkan Terzi, “Ben bu siyasete başlarken siyaseti adam gibi yapmak için girdim. Ben hiçbir zaman eleştiri değil muhalefetlik değil yapılan yanlışlıkları doğrusuyla yalansız görerek, hissederek konuşacağım dedim. Kulaktan duyma veya başkasının ağzıyla değil bizzat kendi inandığım gibi yapılan her şeyi dile getirmeye ve yanlışlıkları düzeltmeye veya düzelmesi için bir şekilde günümüzde bizleri idare eden ve bu ülkenin başında olan devlet büyüklerime seslenmek için bu öneri veya şikâyetimi dile getiriyorum” şeklinde konuştu.