Balkan Tercüme Rize'de Fırtına Gibi Esti

TAKİP ET

Çeviri sektöründe rakiplerine fark atan Balkan Tercüme geçtiğimiz aylarda Rize Barosu ile birlikte yeni bir anlaşma imzalamaya karar verdi.

Anlaşma koşullarına bağlı olarak Rize Barosunda yer alan stajyer avukatlara ve avukatlara çeviri hizmeti verilecek. 11.08.2021 tarihinde Balkan Tercüme Genel Müdürü Metin Karakoca ve Rize Barosu Başkanı Avukat Ümit Peçe arasında imzalanmış olan protokol kısa bir süre içerisinde yürürlüğe girmeye hak kazandı.
 

Dev Anlaşma Yapıldı. Rize Barosu’na Balkan Tercüme Desteği


Hazırlanmış olan bu protokol ile birlikte Rize barosuna bağlı olan tüm avukatlara ve stajyer avukatlara başta İngilizce olmak üzere Fransızca, Almanca, Rusça, İzlandaca, Arnavutça,Flemenkçe, Nepalce, Urduca,Özbekçe, Türkmence, Gürcüce, Slovakça, Çekçe, Uygurca, İspanyolca, Farsça, İtalyanca, Danca, Macarca, Fince, Estonca, Romence, Kırgızca, Ukraynaca, Tatarca, Korece, Japonca, Tayca, İbranice, Moğolca, Çince, Azerice, Portekizce, Hintçe, Yunanca, Lehçe, Letonca, Belarusça, Litvanca, Boşnakça, Slovence, Hırvatça, Sırpça, Makedonca, Bulgarca, Makedonca, Katalanca, İsveçce, Norveçce, Kazakça, Bengalce gibi Adli, Teknik, Ticari, Yeminli ya da Noter Yeminli, Hukuki, Ardıl, Yazılı, Sözlü ya da Simültane olarak belirlenmiş olan fiyatlar kapsamında 1 yıl süre ile hizmet verilmesi yönünde karar alındı.

Özellikle belirtilmesi gerekir ki isteğe bağlı olarak Balkan Tercüme hizmetleri kapsamında Noter Onayı olmak üzere Dış İşleri Onayı, İşlem Tasdiği hizmeti, Ticaret Odası,Kaymakamlık ve Valilik Onayı, Onayı,ve Konsolosluk işlemleri gibi tüm hizmetler kolaylıkla verilmeye başlandı. Her daim yüksek kalite çerçevesinde hizmet veren Balkan tercüme rakiplerine ciddi fark atıyor.

Yılların vermiş olduğu tecrübe ile çeviri sektöründe oldukça büyük başarılara imza atan Rize tercüme bürosu, Balkan Tercüme Rize Barosu ile geçtiğimiz aylarda anlaşma sağladı. Yapılan anlaşmaya göre Rize Barosuna bağlı tüm avukatlara ve stajyer avukatlara çeviri hizmeti verilecek. Balkan Tercümeleri başta Valilik ve Kaymakam onayı ve Konsolosluk, Dış İşleri Onayı, Noter Onayı olmak üzere Ticaret Odası Onayı, gibi işlemler profesyonel ve güvenilir hizmet çerçevesinde kolaylıkla yapılmaktadır. Çeviri sektöründe rakip tanımayan Balkan Tercüme rakiplerine ciddi fark atıyor.