BAL'da Rize Şampiyonu İl Özel İdarespor

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 1. Bölge 4. Hafta maçında Rize İl Özel İdarespor, sahasında Salarhaspor'u 5-1 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Hafta mücadelesinde, ilk maçlarında 2-2 berabere kalan ve 4'er puana sahip olan Rize İl Özel İdarespor ile Salarhaspor arasında Rize derbisi oynandı.

İlk yarının 40'ıncı dakikasında Kaptan Halil Rahman Üzümcü'nün golü ile 1-0 öne geçen Özel İdare ekibi soyunma odasına bu skorla üstün girdi. Halil Rahman 58'inci dakikada kaydettiği golle skoru 2-0'a taşıdı. 61'inci dakikada Kazım Kopuz ile fark 3'e çıkarken Salarhaspor ise 67'nci dakikada Yunus Emre Yılmaz'ın ayağından bulduğu golle skoru 3-1 yaptı. 76'ncı dakikada yine Kazım Kopuz ile 4-1 olan skor, 88'inci dakikada Emre Koç'un ayağından 5-1 oldu ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Maçın sonunda 7 puana ulaşan Rize İl Özel İdarespor, ikili averaj üstünlüğü elde ederek grubu Şampiyon olarak tamamlamayı garantiledi. Salarhaspor ise 4 puanda kaldı.

Ligde kalan son 2 maçı da her iki ekip, ilk maçlarında 3-1'lik skorlarla mağlup ettikleri Çamlıhemşin Belediyespor ile oynayacak. Salarhaspor, 23 Haziran Çarşamba günü saat 17:00'de sahasında Çamlıhemşin ekibini konuk ederken, Rize İl Özel İdarespor ise 27 Haziran Pazar günü saat 17:00'de Ardeşen deplasmanında Çamlıhemşin ekibiyle karşı karşıya gelecek.

Rize İl özel İdarespor: 5 - Salarhaspor: 1