Bakırcı: Çay yoksa hepimiz sıkıntıdayız

TAKİP ET

AK Parti Kadın Kolları Rize İl Teşkilatında düzenlenen  İl Danışma meclis toplantısı yapıldı.

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Danışma Toplantısına, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, Belde Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ve köy temsilcilerinden oluşan kalabalık bir gurupla İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Vatandaşa Duyarlılık Çağrısı

Toplantıda konuşan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ülkemize 60 ila 90 bin ton arası sokulan Kaçak çay konusuna değinerek her birimizin lokmasından bir parça alıyorlar, kaçak çay’a karşı vatandaşın duyarlılığının çok büyük önemi olduğuna dikkat çeken Bakırcı, kanunlara uyulması gerektiğini belirtti. “Eğer bu bölgede çay yoksa hepimiz sıkıntıdayız” diyerek salonu dolduran Ak Partili hanımlardan büyük alkış aldı.

Kadınların Siyasetteki yeri önemli

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ise konuşmasında, “Kadınların teşkilatlarındaki yeri ve önemine değinerek  İşinizi gücünüzü bırakarak bu toplantıya iştirakinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Kadın:  bir aile içerisinde önce kız çocuğu sonra kızkardeş, eş,  ana, anneanne  ve babaannedir;  Kısacası hayatın yarısından fazlasıdır. Bunun içindir ki teşkilatlanmamızda da kadınlarımıza verilen önem gözler önündedir.” dedi.

Toplantı katılımcı bayanların  dilek ve temennileri ile sona ererken Salon dışında Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya karşı olan yoğun ilgi dikkat çekti.