Bakırcı 'ben burada olduğum sürece İsmail Türüt Rize'ye gelemez' dedi

TAKİP ET

Rizeli türkücü İsmail Türüt kendisine AK Parti yalakası diye seslenenlere cevap vererek 'Ben Ak Parti döneminde 15 yıldır bu ülkede zulüm gördüm. Beni memleketime konsere dahi getirmediler' dedi.

Geçtiğimiz akşam YouTube Flash53 kanalında yayınlanan ve Gazeteci Turgay Ayhan’ın sunduğu "Evde Gündem" Programına konuk olan Rizeli Şanatçı İsmail Türüt, katıldığı bir TV programında CHP hakkında söylediği sözler nedeniyle kendisini "AK Parti yalakası" şeklinde eleştirenlere cevap verdi.

Bu ifadeden rahatsızlığını ‘Evde Gündem’ programında dile getiren Türüt “Beni Ak Parti yalakası olarak ananlara sesleniyorum. Ben Ak Parti döneminde 15 yıldır bu ülkede zulüm gördüm. Beni memleketime konsere dahi getirmediler. Beni 15 yıldır Rize'de hiç gördünüz mü konserlerde. Dönemin belediye başkanı Halil Bakırcı çıktı dedi ki ben burada olduğum sürece İsmail Türüt Rize'ye gelemez. Düşünebiliyor musunuz beni çay festivallerine dahi sokmadılar. Bana yaptıkları ayıptır, benden daha iyi bir adam var mı karadenizde. Karış karış Karadeniz'in köprüsünü, deresini, yaylasını inciğini boncuğunu en önemlisi çayını yıllarca anlatmış adamım. Ben hizmet etmiş adamım. Eski başbakanımız Sayın Mesut Yılmaz bile bana demiştir ki 'Vallahi senin yaptığın hizmeti biz yapamadık'. Bana bu kadar şey yapılmış ama yine bana yalaka diyorlar. Ne yalakası?” şeklinde konuştu.