Bağımsızlar Hareketi'nden Yusuf Ziya Alim'e Hayırlı Olsun ziyareti

TAKİP ET

Bağımsızlar Hareketi tarafından Çaykur Genel Müdürlüğü'ne asaleten atanan Yusuf Ziya Alim'e tebrik ziyareti gerçekleştirildi.

Bağımsızlar Hareketi Yönetim Kurulu Başkanı Ensar Özçelik ve İsmail Saruhan, İstemi Oğuz Agun, İsmail Hakkı Derman ile Ali Kalender'den oluşan İstişare Kurulu üyeleri tarafından ÇAYKUR Genel Müdürlüğü görevine asaleten ataması yapılan Yusuf Ziya Alim'e "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Bağımsızlar Hareketi Başkanı Ensar Özçelik, "Samimi sohbetimizde Çay Kanunu Yasası, Organik Gübre, 81 ilde Çay satış Mağazaları, Üretici ve Özel sektör sıkıntıları, ÇAYKUR'un devam eden projeleri, ÇAYÜDAD Başkanımız Mustafa Mavi'nin Projesi olan Üreticiden yapılan oda, borsa ve stopaş kesintilerini bankaların karşılaması gibi birçok konuda istişarelerde bulunduk." dedi.

Genel Müdür Alim'in kendilerine gösterdiği misafir perverlik ve sıcak ilgisinden dolayı teşekkürlerini sunan Özçelik, "Kendisinin ÇAYKUR tarihinde en alt kademeden en üst kademeye kadar görev alması ve kurumun tüm sistemine, işleyişine  vakıf olması hasebiyle çok başarılı olacağına ve bu aziz milletimize hayırlı hizmetler yapacağına inancımız tamdır. Bizler de güzel ve faydalı tüm çalışmalarını destekleyeceğimizi, buna projelerimizle ve kamuoyu desteği ile katkı sağlıcağımızı ilettik." şeklinde konuştu.