Babet Ayakkabı Modelleri

TAKİP ET

Bayanların çoğunlukla günlük hareketliliklerinde tercih ettiği babet ayakkabı türevleri oldukça geniş yelpazede sunuluyor. Tasarım detaylarıyla rahat özellikleri taşıyan düztabanlı babet ayakkabı modelleri günlük etkinlikler dışında da talep görüyor ve saten gipürlü alternatifleri ile oldukça şık görsellik sunuyor.  Mavi, bej ve siyah gipürlü tasarımları ile beğenilen babetler sitenin satış sayfasından tanıtılıyor.

Babet Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları

Her bayanın ilgisini çeken deri zımbalı babetler oldukça sivri burun tasarımı ile şık gün ve gece etkinliklerin de talep görüyor ve renk uyumluluğu sayesinde göz kamaştırıyor. Zarif görselliği olan pembe şerit detaylı babet ayakkabı modelleri abiyeler altında da son derece nitelikli görünüm sunuyor. Farklı renk ve detay çeşitleri olan babetler için siteye göz atabilirsiniz.

Şık ve Rahat Babet Ayakkabı Modelleri

Sedefli, şeritli, arkası açık ve dantel taşlı babet ayakkabı modelleri sivri burun, ince topuk dizaynlarına sahip olarak her kişinin dikkatini çekiyor. Rahat bir ayakkabı seçimi olan babetler için sitenin https://www.sofiabaldi.com/babet adresine uğrayabilirsiniz.