Ayakkabı Topuklu

TAKİP ET

Bayanların vazgeçilmez ayakkabı türlerinden birisi de topuklu ayakkabılardır. Her mevsim için topuklu ayakkabı alırlar. Yazlık kışlık ayakkabıları bile genellikle topuklu olur. Özellikle düğün, nişan, kutlama iş toplantısı gibi özel günlerde kullanırlar. Kullanım alanları o kadar çoktur ki işe giderken bile kullanırlar. Topuklu ayakkabılar hem şık görünür hem de bayana asil görünüm verir. Ayakkabı topuklu giyen bayanların yürüyüşlerini bile güzelleştirir.

Ayakkabı topuklu modelleri

Ayakkabının modeline göre çeşitlilik gösterir. Dore renginde yüksek topuklu, parmaklarının olduğu yerde ince şerit şeklinde ayakkabısı, bileğinin olduğu yerde tokalı bağcığı bulunur. Görünüşü oldukça şık ve trend bir ayakkabıdır. Yazlık ayakkabı olarak ön tarafı kapalı baş parmağın olduğu tarafı kesik topuk kısmı açık ve bilekten bağcıklı modelleri de vardır. Bu modelin renk ve delikli çeşitleri bulunur. Bileğe kadar kapalı kenarları ince dilimlerle kesilmiş oldukça şık ayakkabı çeşidi de vardır. Topuğu çok yüksek olmayan modelleri de mevcuttur. Stiletto modelleri de göze çarpar. Bunlar parlak renkte olup bakır, pudra, siyah gibi renk çeşitleri bulunur. Tüm ayakkabı topuklu modelleri birbirinden göz kamaştırıcı güzelliktedir.

Ayakkabı Topuklu Fiyatları

Ayakkabıların modellerine göre fiyatları değişmektedir. Ayakkabı topuklu siparişinde kapıda ödeme iade ve değişim seçenekleri bulunur. Tüm topuklu ayakkabıları incelemek ve sipariş vermek için  adresine ziyaret edebilirsiniz.