Ayakkabı Binbon'dan Alınır

TAKİP ET

En yeni ayakkabı markalarına sahip olmak istiyorsanız eğer binbon.com adresini ziyaret etmelisiniz. Site bayan ayakkabı alanında hizmet veriyor. Site üzerinden istediğiniz ayakkabıyı inceleme imkanını sahip olabiliyorsunuz. Son moda ürünleri, indirim olan ürünleri öğrenebiliyorsunuz. Eğer yakın zamanda evleniyorsanız gelin ayakkabısı seçimi de yapabiliyorsunuz. Siteye üye olup ayakkabıları alabiliyor, sipariş verebiliyorsunuz. Aynı zamanda verdiğiniz siparişin takibini de yapma imkanına sahip oluyorsunuz. Ayakkabı seçimini yaptıktan sonra site üzerinden ayakkabınız ile uyumlu çantanızı da seçebiliyorsunuz. Böylelikle ayakkabınız için başka yerlerde çanta aramanıza gerek kalmıyor. Çünkü siteden aldığınız ayakkabınıza uyumlu çantayı en kolay yoldan yine sete üzerinden bulmuş oluyorsunuz. Site ile ilgili sorun yaşadığınız takdirde iletişime geçebiliyor. Sorularınızı sorabiliyorsunuz , Aynı zamanda yetkililere telefonla ulaşma soru sorma ve sipariş verme seçeneklerin kullanabiliyorsunuz.

Ayakkabı Çeşitleri

Site üzerinden satışı yapılan ayakkabı çeşitleri şunlardır;

topuklu ayakkabı dolgu topuk, babet, çizme, sandalet, oxford, spor ayakkabı gibi. Bunlar dışında çocuk ayakkabısı ve çanta satışı da yapılmaktadır. Topuklu ayakkabı çeşitleri arasında en popüler olanlar; süet,rugan, saten, stiletto ayakkabılar arasında istediğinizi seçebiliyorsunuz. Seçtiğiniz ayakkabıya ait sayfaya girdiğinizde ayakkabı ile ilgili bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Eğer sipariş vermeye karar verdiyseniz ayakkabı numaranızı ve ayakkabı rengini seçerek siparişinizi verebiliyorsunuz. Dolgu topuk ayakkabı çeşitleri ise süet dolgu topuk, dolgu topuk sandalet ve dolgu topuk terlik gibi çeşitlerdir. Diğer topuklu ayakkabılara göre kullanımı kolay olduğundan daha çok tercih edilmektedirler. Fiyatları ise ürünün türüne göre değişiklik göstermektedir. Bunlar dışında sitede istediğiniz bot, çizme,çocuk ayakkabısı ve babet gibi ayakkabıları da inceleyebilir aradığınız tarzda ayakkabıyı bulabilirsiniz. Ayakkabınızı bulduğunuz takdirde siparişinizi verebilirsiniz.

Oxford Ayakkabı

Deriden yapılmış olana ayakkabı çeşididir.Ve bağcıklı olmaktadır. Her alanda kullanılabilmektedir. Bu tür ayakkabıların fiyatları ise 130-170 arasında değişiklik göstermektedir.