Avcı: Utanacağımız bir hikayemiz yok

TAKİP ET

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti iktidarlarının utanacakları hiç bir hikayelerinin olmadığı aksine gurur duyulacak hikayelerinin olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ile birlikte AK Parti İkizdere İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Meclis Toplantısına katıldı.

Milletvekili Muhammed Avcı ilçe Danışma Meclis toplantısında yaptı konuşmasında teşkilat çalışmalarının önemine değinerek "Pek çok alanda olduğu gibi AK Parti iktidarları açık ara bir icraat üstünlüğüne sahiptir. Çünkü bizim yaptığımız icraatlar bizden önceki siyasi partilerle mukayese edilmez. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan icraatlarla mukayese edilir. Bu kadar üstünlüğü olan bir siyasi partiyiz. Dolayısıyla bu hikayenin kahramanları aslında bütün teşkilat mensuplarımızdır" dedi.

TBMM’de de yapılan icraatların anlatılamaması noktasında sorun yaşadıklarını belirten Avcı, "Biz teşkilat mensupları olarak da milletvekilleri olarak da yapmış olduğumuz icraatları insanlara anlatmakla mükellefiz. Bizim utanacağımız bir hikayemiz yok. Bizim gurur duyacağımız bir hikayemiz var. Bu iktidar olmasaydı Rize’ye lojistik merkez gibi bir yatırımı kim yapabilir? Bu iktidar olmasaydı hemen 70 km ötemizde bir havalimanı varken Rize’de deniz dolgusu üzerinde bu güzellikte bu büyüklükte bir havalimanını kim inşa edebilirdi? Hiç kimse bunları yapmazdı” dedi.

Şehir Hastanesi, Ovit Tüneli, Kentsel Dönüşüm çalışmaları gibi Rize'ye yapılan yatırımları tüm teşkilat mensuplarının bulundukları her ortamda anlatabilmesi gerektiğini söyleyen Avcı, "Hiçbir ortamda edilgen olmamalıyız. Çünkü bizim edilgen ve pasif kalabilmemiz için hiçbir gerekçemiz yok. Yığınla iş yapmışız, çıkacağız bunları gururla anlatacağız” dedi.

Siyasetin asla vatandaş eleştirisinden korkmaması gerektiğini belirten Avcı, "Siyasetin korktuğu yer çözüm üretemediği yerdir. Vatandaş sizi eleştirebilir, vatandaşımızın karşısına geçeceğiz konuşacağız meramımızı ifade edeceğiz. Çözüm mercii biziz. Çözebildiklerimizi yerelde çözeceğiz, çözemediklerimizi merkezi hükümetimize ulaştırarak çözeceğiz." şeklinde konuştu.