Atmacalar'ın nem ile imtihanı

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da futbolcular sıcak ve aşırı nem altında günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanıyor.

Haber: Turgay AYHAN

Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz Çarşamba günü akşam idmanıyla evinde başlayan Çaykur Rizespor’da sıcak ve nemin etkisini dağıtmak için futbolcuların imdadına karpuz ve ayran yetişiyor.

1'inci Etap kampına Mehmet Cengiz Tesislerinde Teknik Direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde başlayan Yeşil-Mavili ekip, ilk gün akşam idmanına çıkmış, ikinci günü ise gündüz tek idmanla geçirmişti. Dün de günü hem sabah hem de akşam yaptığı çift idmanla tamamlayan ekibimizde izinleri sona eren Galip Güzel ve Ali Çamdalı ile, sözleşmesi bir yıl daha uzatılan Kaleci Cihan Topaloğlu da son idmanlara katıldı.

Rize’de 34 derece sıcaklık ve yüzde 90 oranında nem altında çalışan futbolcular idmanlarda zorlarken, bu noktada Atmacaların imdadına karpuz ve soğuk ayran yetişiyor.

Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaparak 3 Temmuz tarihine kadar Rize’de çalışmalarını sürdürecek olan ekibimiz 2'nci Etap kampı için 4 Temmuz itibariyle Erzurum’un Palandöken ilçesine gidecek.