Aslan Burcu

TAKİP ET

Gökteki yıldızların diğer gezegenlere ve dünyaya göre nasıl bir pozisyonda bulunduğunu araştıran ve bu değişimlerin insanın psikolojisi üzerindeki etkilerini araştıran astrologlar; elde ettikleri bulguları haftalık olarak burç yorumları sayfalarında takipçileriyle paylaşırlar.

Toplamda 12 tane burç arasından doğum gününüze göre kendi burcunuzu seçebilirsiniz. Her burcun daha iyi anlaştığı karşı bir burç da vardır ve buna “yükselen” adı verilir. Mesela “aslan burcunun yükseleni boğadır” cümlesi, aslan burcu olan kişinin boğa burcu olan insanlarla daha iyi anlaştığı anlamına gelir.

Var olan tüm burçların yine kendine has bazı özellikleri vardır. Mesela terazi burcu olan insanlar, insan ilişkilerinde daha sakin ve ılımlı bir yol izlerler. İsminden de anlaşılacağı gibi, denge politikası izlemeyi iyi bilir. Tek başına bırakıldığı zaman canı sıkılır, yanında sürekli sevdikleri olmalıdır. Fakat yengeç burcuna baktığımızda ise beyni yerine kalbiyle hareket eden, mantık yerine duygulara daha önem veren bir insan yapısıyla karşılaşırız. Kısacası her burç grubunun sahip oldukları özellikler farklı olduğu için, bu insanlarla ilişkilerimizi şekillendirirken burçlarına dair detayları öğrenmekte fayda olabilir. Örneğin aslan burcu özelliklerini araştırdığımızda, karşımıza çıkan o kişinin ne kadar egoist olduğunu görebiliriz. Ormanlar kralı aslanın ismini taşıyan bu burç grubunun insanları, çevrelerinde sürekli olarak parmakla gösterilmek isterler. Eğer bir arkadaş ortamındaysalar, o grubun lideri olma eğilimi sergilerler.

Gördüğünüz üzere aslan burcunun sahip olduğu tüm bu özelliklerle, terazi burcunun nitelikleri bir hayli farklı. Dolayısıyla bu iki farklı burç grubundan insana aynı yaklaşımı sergilemek pek de doğru olmayacaktır. Yapılması gereken kadinlarduysun.com adresini ziyaret ederek üst menüde yer alan Astroloji kategorisini sürekli olarak takip etmek olmalıdır. Böylece en son astroloji yorumlarından haberdar kalabilirsiniz.