ASKF Rize Şubesi Yönetim Kurulu Tunca'da toplandı

TAKİP ET

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şubesi, olağan toplantısını Ardeşen'in Tunca Beldesi'nde gerçekleştirdi.

ASKF Rize Başkanı Ali Çelik başkanlığında Ardeşen'in Tunca Beldesi'nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yaklaşan 1. Amatör Küme Ligi ile ilgili görüşler paylaşıldı.

Başkan Çelik toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bu hafta toplantımızı Tunca Belediyespor Başkanımız Sayın Ali Suat Balcı'nın daveti üzerine Tunca Beldemizde gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden ötürü Başkanımız Ali Sait Balcı’ya ve Ak Parti Tunca Belde Başkanı Muhammet Fırıncı’ya teşekkür ederiz." dedi.

Başkan Çelik, 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nin 19-20 Ekim tarihlerinde oynanacak olan 1. Hafta maçlarıyla başlayacağını hatırlatarak, "Geçen yıl ilk kez uygulamaya koyduğumuz üzere bu sezon da 10'ar takımlı 3 grupta toplam 30 takımımız Bölgesel Amatör Lig için mücadele edecek. ASKF olarak yönetim kurulu üyelerimizle yeni sezon ile ilgili bir değerlendirmede bulunduk. Amacımız geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sorunsuz, fair-play ruhuyla güzel bir sezon geçirmektir. Bizler bu amaçla elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Rize Sahilinde yapımı devam eden yeni futbol sahasının da tamamlanmak üzere olduğuna değinen Başkan Çelik, "Artık az bir iş kaldı. Sezon açılışına yetişmese de önümüzdeki ay içinde yeni futbol sahamızı faaliyete sokmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Başkan Çelik ayrıca, önümüzdeki sezon Süper Amatör Lige geçiş yapmayı hedeflediklerini ve bu yönde çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.