ASKF Rize'de ilk devre değerlendirmesi yapıldı

TAKİP ET

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şubesi tarafından düzenlenen toplantıda 1. Amatör Küme Liginin ilk devre değerlendirmesi yapıldı.

ASKF Rize Şubesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Amatör Spor Kulübü temsilcileri olmak üzere İl Disiplin Kurulu, İl Hakem Kurulu ve İl Gözlemci Kurulu yöneticilerinin yanı sıra AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda ASKF Rize Şubesi Delegesi olan Rahmi Metin de katıldı.

Toplantıyla ilgili değerlendirme yapan ASKF Rize Genel Başkanı Ali Çelik, tüm taban birlikleri ile bir araya geldiklerini belirterek, aynı zamanda hocası olan Rahmi Metin’in de aralarında bulunmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Çelik, “İlk devresi tamamlanan Rize 1. Amatör Küme Ligi’nin genel bir değerlendirmesini yaptık. Hem hakemlerimizin, hem kulüplerimizin, hem de bizlerin hatalarını masaya yatırarak önümüzdeki dönemle ilgili çözüm noktalarını müzakere ettik. Toplantımızda aynı zamanda ikinci devrenin 22-23 Aralık tarihlerinde başlamasına karar verildi. Kulüp temsilcilerimiz sorunlarını ve taleplerini dile getirirken, Belediye Başkan Adayımız Rahmi Bey de tüm sorunları, talepleri dinleyerek projeleriyle ilgili bilgiler paylaştı” açıklamasında bulundu.