ASKF Rize'de görev dağılımı yapıldı

TAKİP ET

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Başkanlığında geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre sonucu Ali Çelik başkanlığında seçilen yeni yönetimde görev dağılımı yapıldı.

ASKF Rize’de 07 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda yeniden Başkan seçilen Ali Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ASKF Rize Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Önümüzdeki hafta sonu başlayacak olan Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi ile ilgili fikir alışverişinde bulunulan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı da yapıldı.

Yapılan görev dağılımı sonucunda Şafak Tatoğlu, Rıfat Özer, Halit Ak ve Yaşar Papaker Genel Başkan Yardımcısı, Mehmet Emin Ayhan Genel Sekreter, Murat Yılmaz Mali Sekreter, Muhammet Ali Tepegöz Örgüt Sekreteri, Metin Çalışkan Eğitim Sekreteri, Muzaffer Metin Hukuk Sekreteri, Hasan Kopuz Dış İlişkiler Sekreteri, Kemal Kestioğlu Salon Sporları Sorumlusu, Ömer Kocapir Doğa ve Su Sporları Sorumlusu, Ender Yılmaz Geleneksel Sporlar Sorumlusu ve Sait Balcı Genel Sekreter Yardımcısı olarak seçildi.

Başkan Ali Çelik, görev dağılımı sonunda yaptığı konuşmasında tüm yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, yeni dönemde hep birlikte Rize Amatörü için daha fazla çaba sarf ederek, daha güzel işler ortaya çıkarmayı hedef edindiklerini söyledi.