Arveles Zararları ve Etken Maddesi

TAKİP ET

Arveles bir çok sebepten kullanılabilen bir ilaç fakat hangi kronik hastaların veya kimlerin bu ilacı kullanmasının zararlı olduğunu biliyor musunuz? Arveles'in etken maddesi nedir?

Arveles arveles nedir arveles ağrı kesici etkili bir ilaçtır. Bugün sizlere arveles hakkında detaylı bilgi vereceğiz.

Arveles hakkında tüm bilgiler ve Türkçe prospektüs için buraya tıklayınız.

Şiddetli ağrılarınız varsa arveles ağrı kesici kullanmanızı öneriyoruz. Özellikle baş ağrısı, diş ağrısı ve ya da migren ağrıları olan kişilerin öncelikle tercih edebilecekleri bir ilaç arveles ağrı kesicidir.

Ağrı kesici ilaç denildiğinde birçok farklı isim olduğunu hepimiz biliriz. Ama eğer etkili ve güçlü bir ağrı kesici ilaca ihtiyacınız varsa arveles ağrı kesici biçilmiş kaftan.

Ancak unutulmaması gereken önemli bir konu bu ilacın mutlaka doktor kontrolünde kullanılmasıdır. İçerisinde bulunan etken maddelere karşı alerjiniz olabilir. Herkese çok iyi gelen bir ilaç sizin için olumsuz etkiler gösterebilir. Bu nedenle doktorunuza danışarak kullanmalısınız.

Arveles Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Arveles endikasyonları ;Özellikle yetişkinlerde iskelet kas ve eklem ağrılarını, arveles diş ağrısını ve adet dönemi ağrılarının tedavisi için kullanılan etkili ağrı kesici ilaçtır. ARVELES 25 mg  steroid olmayan antiinflamatuar gurubundan ağrıkesicidir. 20lik Arveles Tablet halinde satılır.

“Arveles reçetesiz alınır mı?” diye merak ediyorsanız bu ilacı reçetesiz satın alabilirsiniz anca doz ayarlaması ve doktor tavsiye olmadığı sürece kullanırsanız olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Arveles’in hakkında bilinmesi detaylı bilgileri ve yan etkilerini görmek için buraya tıklayınız.

arveles yan etkileri arveles etken maddesi arveles endikasyonları arveles reçetesiz alınabilir mi?