Arveles Yan Etkileri Nelerdir?

TAKİP ET

Arveles güçlü bir ağrı kesici olduğu için adet ağrılarında büyük kurtarıcıdır. Fakat ağrının şiddetine kapılıp yüksek dozda ilaç almak vücudunuzda bazı yan etkilere yol açar.

Arveles güçlü bir ağrı kesici olduğu için adet ağrılarında büyük kurtarıcıdır. Fakat ağrının şiddetine kapılıp yüksek dozda ilaç almak vücudunuzda bazı yan etkilere yol açar. Bu ağrınızı geçirmek yerine sizi daha kötü yapabilir. Bu nedenle Arveles'i kontrollü kullanmanız gerekiyor.

Mide bulantısı

Baş dönmesi

Bağırsak düzensizliği

Böbrek ağrısı

ÇarpıntıUzmanlara göre ağrı kesiciler birkaç günden uzun süre kullanıldığında bile vücuda ciddi zararlar verebilir. Uzun süren Arveles doz aşımları böbrek hastalıklarını kaçınılmaz kılar.

Tüm yan etkiler için: https://arveles.xyz/yan-etkiler/

Arveles Ne Kadar Süre Etkilidir?
Arveles ağrı kesiciler hemen etki eder. Bu süre yaklaşık 15 dakikayı buluyor. Ardından ilacın etkisi 4 saat boyunca sürecektir. Ağrınız kuvvetliyse bu süre azabilir. Veya tam tersi 6 saat etki almak mümkündür. Arveles'i adet döneminiz için belli bir zamana yayarsanız en az olumsuz etkiyle karşılaşırsınız. Kontrolsüz ve bilinçsiz ağrı kesici kullanımının sonuçları ağır olabilmektedir. Günde 8 saat aralıkla 3 defa Arveles 25 mg almak bir günlük doza eşit gelmektedir. Bu iki gün üst üste çok nadiren yapılabilir. Şiddetli ağrı yaşadığınız adet dönemlerinde bunu uygulayabilir ve süreci en ağrıyla atlatabilirsiniz.