Artık 3 puanla tanışma vakti

TAKİP ET

Sahasında Sivasspor ile golsüz berabere kalan Çaykur Rizespor'da futbolcular artık 3 puanla tanışma vakti geldiğini söylediler.

Süper Lig'in 27. Hafta maçında Çaykur Rizespor, sahasında Demir Grup Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından futbolcular yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundular.

İlk yarıda maça çok iyi başladıklarını söyleyen Yasin Pehlivan, “Kırmızı karta kadar maç ortadaydı. Kırmızı karttan sonra avantajlı duruma geçtik ama bu avantajı iyi değerlendiremedik. İkinci yarıda istediğimiz pozisyonları yakalayamadık. 0-0 kaldığımız için üzgünüz, mutlaka galip gelmek istiyorduk. Önümüzde çok önemli bir Kayserispor maçı var. O maça çok iyi hazırlanmalıyız ve artık 3 puanla tanışma vakti.” dedi.

İyi niyetimizden kimse şüphe etmesin

Selim Ay şunları söyledi; “Herkes bir beklenti içinde, iyi bir takımız ve iyi hedeflerle bir takım kuruldu. Hocamız geldikten sonra da özellikle maç kazanma konusunda bir baskı oluyor. Hocamız geldikten sonra yeni bir sisteme geçildi. Takım olarak aslında bu sistemi çok sevdik ama bunu oturtmak için biraz zaman gerekiyor. Zorluk olmadan mutluluğa ve sevince hemen erişilmiyor. Takım olarak hepimiz iyi niyetliyiz, bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İç sahada bayağıdır kazanamıyoruz ve Çaykur Rizespor gibi büyük bir camiaya bu yakışmıyor. İç sahada rakibi 10 kişi yakalamışız ve iki tane neredeyse net pozisyonumuz var. Bu bizi açıkçası yakışmadı. Bu ligde yıllardır top oynuyorum. Daha sıkıntılı süreçlerin içinden geçtik ve o sıkıntılardan çıkmasını bildik. Bizi sevenlere, ben ve takım arkadaşlarımla, hocamızla, Rizespor camiası olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz. İyi niyetimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sadece bir tık özgüvenimizi yakalamamız için galibiyete ihtiyacımız var. O galibiyet geldikten sonra üzerine koyarak, hocamızın da istediği bir Çaykur Rizespor izleteceğiz. İlerleyen haftalarda galibiyetler geldikçe herkesin istediği sonuçlar almaya devam edeceğiz.”

Maçın ardından konuşan Eric Sabo ise, “Yaklaşık 70 dakika 11’e 10 mücadele ettik ve avantaj bizdeydi. Sadece golü atıp maçı kazanmamız gerekiyordu. Kayserispor’a mutlak 3 puan için gideceğiz.” dedi.