Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi için 3 Konsept Fikir

TAKİP ET

Arkadaşlar, bu hayatta aileden sonra sığındığımız en güvenli limandır. Mutlu ya da mutsuz her anımızı paylaştığımız bu özel insanlar; yeri gelir hayatın yükünü hafifletirler, yeri gelir sevincimize sevinç katarlar. Dolayısıyla yaş günü gibi özel zamanlarda arkadaşa doğum günü hediyesi vererek bizim için ne kadar kıymetli ve özel olduğunu bir kez daha ona hatırlatmak isteriz.

Ancak piyasada hediye denildiği zaman sunulan klişe seçenekler ne yazık ki arkadaşınızın özel hissetmesine yetmeyecektir. Arkadaşınızı doğum gününde mutlu etmek ve onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermek için daha konsept bir fikre ihtiyacınız var.

Muhiku, geleneksel hediye anlayışına sunduğu yenilikçi çözümlerle tanınan bir online hediye firması. Hazırladığı konsept hediye fikirleriyle sizi tekrara düşmekten kurtarıyor ve her zaman en özel sürprizi hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Konsept hediye fikirleri arasında yer verdiği arkadaşa doğum günü hediyesi seçenekleriyle de bir hayli dikkat çekiyor. Çünkü hediyelerinin her biri oldukça özel ve farklı ilgi alanlarına hitap ediyor. Muhiku’nun arkadaşlar için hazırladığı hediye fikirleri arasında arkadaşınız için en özel hediyeyi bulabilirsiniz.

Size fikir vermesi için biz 3 farklı ilgi alanına hitap eden 3 farklı hediye seçtik. Siz de bu arkadaşa doğum günü hediyesi fikirlerinden ilham alarak Muhiku’yla arkadaşınıza en özel yaş günü hediyesini armağan edebilirsiniz.

Film Tutkunu Arkadaş için: Sinema Quiz Hediye Kutusu

Arkadaşınız için film izlemek bir hobiden ziyade tutku haline mi geldi? Öyleyse onun bu tutkusuna hitap edecek keyifli ve şık bir kutuyla ona unutamayacağı bir doğum günü hediyesi armağan edebilirsiniz.

Muhiku’nun Sinema Quiz Hediye Kutusu, filmseverlerin beyazperdeye dair bildiklerini sınayan ve aynı zamanda da ana keyif katan eğlenceli kutulardan biri. İçinde film temalı eğlenceli oyunun, kahvenin, kahve kokulu mumun, kibritin bulunduğu bu kutunun içine ekleyeceğiniz doğum günü notuyla hediyenizi çok daha değerli ve özel kılabilirsiniz.

Kahvesever Arkadaş için: Kahve Sohbeti Hediye Kutusu

3. nesil kahveciliğin giderek yaygınlaştığı bugünlerde kahveseverlerin sayısında da bir artış meydana geldi. Eğer sizin de arkadaşınızın kahveye ayrı bir tutkusu ve ilgisi varsa ona sevdiği lezzetlerde dopdolu bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz.

Muhiku’nunkahveseverlere yönelik hazırladığı Kahve Sohbeti Hediye Kutusu’nu değerlendirebilirsiniz. İçinde şık demleme ekipmanından kahvenin yolculuğunu anlatan kitaba kadar kahveye dair her şeyin yer aldığı bu kutuyla arkadaşınıza lezzet dolu bir yolculuk armağan edebilirsiniz.

Enerjisiyle Işık Saçan Arkadaş için: HappyandFun Doğum Günü Hediye Kutusu

Yüzündeki sıcacık gülümsemeyle ve neşesiyle her daim ışık saçan arkadaşınıza tam anlamıyla doğum günü konsepti ile hazırlanan bir hediye vermek ister misiniz? Muhiku’nun özenle hazırladığı HappyandFun Doğum Günü Hediye Kutusu’yla arkadaşınıza en az onun kadar renkli ve eğlenceli bir hediye verebilirsiniz.

Lezzetli brownie çeşitlerinin, aromatik bitki çayının, doğum günü mumlarının, doğum günü tasarımlı kupa ve bardak altlığının bulunduğu bu kutuyla ona unutulmaz bir doğum günü hatırası bırakabilirsiniz.

Muhiku’nun arkadaşa doğum günü hediyelerinin yalnızca bu setlerle ve ürünlerle sınırlı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. 50 farklı kategoriden seçilen 2000’in üzerindeki hediyelikle tasarlanan birbirinden güzel konsept hediye kutuları içinde yüzlerce hediye kutusu bulunuyor.

Siz de bu hediye kutularından biriyle arkadaşınıza sıra dışı ve en özel doğum günü sürprizini hazırlayabilirsiniz.

Fotoğraf Albümü Nasıl Hazırlanır?

Fotoğraf albümü, özel günlerde sevdiklerinize verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri. Ancak hazırlaması hem biraz meşakkatli hem de biraz pahalı. Dolayısıyla kendiniz hazırlamaya kalkarsanız ya yolun yarısından dönebilirsiniz ya da bir hayli yorulabilirsiniz.

Muhiku’nun birbirinden güzel fotoğraf albümü seçenekleriyle sevdiklerinize unutamayacakları bir hediye vermek ise hem son derece zahmetsiz hem de oldukça uygun fiyatlı. Seçtiğiniz en güzel fotoğraflarla hazırlayabileceğiniz fotoğraf albümüyle en güzel anılarınızı en etkili hediyeye dönüştürebilirsiniz.

Muhiku’nun fotoğraf albümü çeşitleri arasında farklı tasarımlarda ve boyutlarda birçok ürün var. Bu ürünler;

12 adet kare fotoğraflı siyah anı defteri,

24 adet pola kart fotoğrafla hazırlanan siyah anı defteri,

Satürn figürlü mini albüm,

Siyah mermer desenli mini albüm,

Journeytospacemotto mini albüm,

Fizik motto mini albüm,

Fotoğraf makinesi desenli mini albüm,

Kraft kendin yap çerçeve seti gibi birçok seçenek var.

Bu hediyelerin her birinde sizin de emeğiniz olabilir. Ancak eminiz ki bu albümleri hazırlamak sizin için son derece keyifli olacak.

Sevdikleriniz için hatıralarla dolu bir hediye hazırlamak istiyorsanız Muhiku’nun uygun fiyatlı fotoğraf albümlerini ve diğer hediye seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Aradığınız Hediyenin En Şık Hali Muhiku’da!

Hediye denildiği zaman aklımızda pek çok fikir canlanır. Kimimizin aklında bir çiçek, kimimizin aklında hoş bir koku, kimimizin aklında ise şık bir aksesuar beliriverir. Hediye denildiği zaman aklınıza gelen ilk seçenek ne olursa olsun en şık haline Muhiku üzerinden ulaşabilirsiniz.

Muhiku, hediyelik değeri bulunan birbirinden güzel ürünleri en şık ve en modern tasarımlarla buluşturuyor. Çiçek, çikolata, fotoğraf gibi en sıradan hediyeleri bile en güzel tasarımlarla yeniden yorumlayarak sevdiklerinize sıradanı sıra dışı bir şekilde sunmanıza yardımcı oluyor.

Muhiku zengin hediye çeşitliliği arasında çiçekten takıya, çikolatadan brownie çeşitlerine, kahveden çaya, kupadan fincana kadar pek çok ürüne yer veriyor. Siz de bu zengin hediye çeşitlerinden yararlanmak ve sevdikleriniz için aradığınız hediyenin en şık haline ulaşmak için Muhiku’yu inceleyebilirsiniz.