Arı Nakliyat İle Sınır Ötesi Lojistikte İran'a Özgü Çözümler

TAKİP ET

Günümüzde uluslararası ticaret ve işbirliği giderek önemli hale gelmektedir. Çünkü ülkeler kendi sınırlarını aşarak ülkeler arası ekonomik bağlar kurarak gelir kaynaklarını çeşitlendirebilir. Böylece istikrarlı bir büyüme için adım atılmış olur.

Son yıllarda teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi, dünya üzerindeki ülkelerin bilgi sınırlarını aşmasını kolaylaştırmıştır. Bunun yansıması olarak da uluslararası işbirliği daha fazla artmıştır. Sadece bilgi değil, ticaret ve hizmet de iletişimin ve ulaşımın gelişmesiyle uluslararası alana taşınmıştır. Tam da bu noktada lojistik firmaları uluslararası ticaretin akışını sağlayarak ülkeler arasında ekonomik bağları güçlendiren bir etkiye sahip oldu.

Özellikle Türkiye’nin transit geçiş noktası olarak kullanılması, İran’a ve diğer Orta Doğu ülkelerine olan ticaretin hızlı ve verimli şekilde gerçekleşmesini sağlar. Türkiye ile İran’ın Asya ve Avrupa arasında önemli geçiş noktalarında bulunması, her iki ülkenin de lojistik birer merkez olarak kullanılmasını mümkün kılar. Ayrıca İran gerek enerji kaynakları gerekse doğal zenginlikleriyle ülkemiz için önemli bir ticaret partneridir.İran’ın sahip olduğu petrol, doğalgaz gibi doğal kaynaklar ve Türkiye’nin ürettiği çeşitli ticaret malları arasında taşıma gereksinimi doğar. Bu ürünlerin güvenli ve etkili bir şekilde taşınması nakliye hizmetlerine olan ihtiyacı arttırmaktadır.

Sınır ötesi taşıma konusunda lojistik çözümler sunan firmalar arasında yer alan Arı Nakliyat uzun yıllara dayanan deneyimi ile profesyonel bir ortak olarak öne çıkar. Türkiye İran firmaları arasında sektördeki ihtiyaca göre çözümler üreten Arı Nakliyat, her türlü nakliye hizmetini vererek müşterilerinin işini kolaylaştırmayı amaç edinir. Sınır ötesi taşıma denince bilgi birikimiyle, teknolojik alt yapısıyla sorunsuz bir hizmet sunar. Gümrük işlemleri, depolama, sigorta, lojistik danışmanlık konularında standartların üzerinde hizmet verir. Her müşterinin gereksinimi ve taşımak istediği yük ve miktarı farklı olduğu için müşteriye göre lojistik çözümler üretir.

Mersin merkezli kurulan Arı Nakliyat birçok şehirde şubesi vardır. Özellikle karayolu nakliyesinde hem ithalat hem de ihracat yaparak İran’a hızlı ve güvenli bir teslimat süreci gerçekleştirir. Süreçlerin sorunsuz şekilde işlemesi hem uzman kadrosuna bağlıdır hem de kullandığı son teknolojik donanım da etkilidir. Özellikle müşterilerini nakliye süreciyle ilgili her aşamada bilgilendirecek bir bilgi sistem ağı vardır. Bu sayede de müşterileri hiçbir şekilde mağduriyet yaşamaz.

İran nakliye firmaları arasında gereksinim duyulan bütün hizmetleri sunar:

Parsiyel taşımacılık

Frigo taşımacılık

Ağır yük taşımacılığı

Proje taşımacılığı

Konteyner taşımacılık

Ayrıca karayolu taşımacılığı ile entegre şekilde diğer taşımacılık türlerini de kullanır. Denizyolu, havayolu ve demiryolu ile lojistik hizmetler sağlar. Bütün bu süreçlerde iyi bir planlama ve uygulama yürütmek, nakliye firmasının başarısını ortaya koyar. Arı Nakliyat da müşterileri için kritik önem taşıyan nakliye hizmetlerini özenle ve titizlikle yapar. İran’a özgü olarak, bölgenin gereksinimlerini ve dinamiklerini dikkate alarak çözümler üretir.

İran nakliye faaliyet sürecinde depolamadan gümrüklemeye kadar her aşamada seri bir şekilde hareket eden firma, her türlü yükü rahatlıkla taşıyabilecek kapasiteye sahiptir. Maksimum tonajda her türlü yükü taşıyarak yüksek modelli araçlarla hizmet verir. Kapalı ve açık konteynerleri ile aynı zamanda transit geçiş de sağlar.

İran’a yönelik nakliye çözümlerine ihtiyacınız varsa güvenilir ve etkili bir lojistik ortağı aramanıza gerek yok. Arı Nakliyat’a ulaşmak çok kolay!Ticaretinizi güçlendirip destekleyen, makul fiyatlarla çalışan bir iş ortağı olarak Arı Nakliyat size özel çözümlerle etkili ve verimli bir lojistik süreç izler. Firmayla ilgili daha detaylı bilgi edinebilmek ve hizmetlerini incelemek için web sayfasına bakabilir, firmayla doğrudan irtibata geçebilirsiniz.