Ardoff'tan Kızlara moral ziyareti

TAKİP ET

Ardeşen Off-Road Kulübü Ardoff Yönetim Kurulu ve Kulüp Üyeleri Tarafından Ardeşen GSK'lı Bayan Hentbolculara Çiçek ve Plaket Takdim Edildi.

Lig’in 6. Haftasında Kendi Evi ve Seyircisi Önünde Eskişehir Anadolu Üniversitesini Mağlup Ederek Yükselişe Geçen Ardeşen GSK’ya Destek Ziyaretleri Sürüyor.

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Liginin 7. Haftasında Deplasmanda Ankara Yeni Mahallespor’a Konuk Olacak Olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Ankara’ya Hareket Etmeden Önceki Son Hazırlığını Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak Gözetiminde RTE Üniversitesi Ardeşen MYO Kapalı Spor Salonunda Yaptı.

Hazırlıkları Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz ve Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu da İzlerken Eskişehir Anadolu Üniversitesi Karşılaşmasına Kalabalık Bir Grup Olarak Katılarak Ardeşen GSK’yı Maç Boyunca Destekleyen Ardeşen Off-Road Kulübü, Bugün de Çalışmaları Ziyaret Ederek Takıma Moral Verdi.

Ardeşen GSK Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak ve Sporculara Bir Ziyaret Gerçekleştiren Ardeşen Off-Road Kulübü Başkanı Hakan Kurnaz, Onursal Başkan Ahmet Saral, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kulüp ÜyeleriTakım Kaptanı İlke Şen ve 2. Kaptan Yasemin Çiçek’e Takım Adına Çiçek ve Plaket Takdim Ederek, Baklava İkramında Bulundular.

Bu yıl tarihinde ilk defa süper lig de mücadele eden Ardeşen GSK’nın gösterdiği bu başarının devamını isteyen Ardoff Onursal Başkanı Ahmet Saral, “Ardoff Olarak Bundan Sonraki Süreç İçerisinde de Ardeşen GSK’nın yanında duracağız. Takımımızın başarılı sonuçlar elde etmesi için imkânlarımız ölçüsünde destek sağlayacağız. Ardeşen İlçesinin ismini süper lig gibi bir platformda anılması ilçeye yapılan en büyük katkılardan birisidir.” Dedi.

Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz ise Ardoff Kulübünün Gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek , “Elde ettiğimiz başarıda her kesin ve her kesimin büyük katkıları olmuştur. Bugün bir önemli katkı da Ardeşen Off-Road Kulübünce gerçekleştirilen ziyaretle sağlanmıştır. Ardeşen’de spor kulüpleri arasında yer alan diyaloğun bu gibi ziyaretlerle pekişmesi de Ardeşen adına çok önemlidir. Bu diyalogların artarak devam etmesi spor adına elde edilecek olan başarılara daha da büyük katkılar sağlayacaktır.” Dedi.