Ardeşenspor hükmen mağlup ilan edildi

TAKİP ET

Haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren İl Tertip Komitesi, Ardeşenspor ile Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile oynanan karşılaşmada, cezalı oyuncu oynattığından dolayı Ardeşenspor'u 5-1 galip ayrıldığı karşılaşmada hükmen 3-0 mağlup ilan etti.

Haber: Turgay AYHAN

ASKF Rize Şubesinde TFF Futbol İl Temsilcisi Bilal Karafazlıoğlu Başkanlığında Rahmi Aslan, Yaşar Kaspar, Hızır Karabacak, Ali Rıza Sarı ve Abdulkadir Çelik’den oluşan İl Tertip Komitesi, haftalık olağan toplantısını gerçekleştirirken, önümüzdeki günlerde başlayacak olan 23 Aralık Pazar günü başlayacak olan Rize U-14 Ligi ve 22 Aralık Cumartesi günü başlayacak olan Rize U-16 Ligi fikstürlerini onay için Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdi.

Komite ayrıca, Rize 1. Amatör Küme U-19 Ligi A Grubu takımlarından Ardeşenspor ile Kopuzlar Vakfı Veliköyspor arasında oynanan ve 5-1 Ardeşenspor’un üstünlüğü ile tamamlanan 11. Hafta maçında, ev sahibi Ardeşenspor, 2 maç cezası bulunan golcü futbolcusu Macit Aydın’ı oynatmasından dolayı İl Tertip Komitesi tarafından hükmen 3-0 mağlup ilan edildi. Böylece ligde 18 puanda kalan Ardeşenspor 2’nci sıraya gerilerken, 10 puana yükselen Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ise 4’üncü sıradaki yerini korudu.

Öte yandan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şube Başkanı Gafur Bayrak ve Yardımcısı Osman Sarımehmet de İl Tertip Komitesi toplantısını ziyaret ettiler.