Ardeşen GSK, Yeni Mahalle'ye bileniyor

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi Rize Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Lig'in 7. Haftasında 19 Kasım 2012 Pazartesi Günü Ankara Deplasmanında Yeni Mahalle Spor'a Konuk Olacak.

Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Ankara Yeni Mahalespor Karşılaşmasından Galibiyetle Ayrılarak Lig’deki İlk 4 Hedeflerini Sürdürmek İstediklerini Söyledi.

Oğuz açıklamasında geride kalan 6 haftada elde edilen sonuçlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi: “Maraton yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu yıl ilk defa mücadele verdiğimiz süper lig seyahati inişli, çıkışlı, rampalı güzergâhlardan oluşuyor. Karşımızda yıllardır süper lig de ve Avrupa da mücadele etmiş kulüpler var. Bu anlamda çok iyi sonuçlar elde ederek mutlu olduğumuz ve kötü sonuçlar elde ederek üzüldüğümüz maçlarımız oldu. Ben kayıplarla geride bıraktığımız maçlarımızla ilgili taraftarlarımızın bilmesi gerektiği gerçekleri paylaşmak istiyorum. Doğanın bazı gerçekleri vardır. Bizim ligin 3, 4 ve 5. haftasında karşılaştığımız rakiplerimiz seçen yıl sezonu ilk 3’te bitirerek Avrupa’da mücadele etme tecrübesine sahip ola takımlardı ve biz bu takımlara mağlup olduk. Bundan sonraki haftalarda seri galibiyetler elde ederek ligin sonunda ilk 4’te yer almak istiyoruz. Bunu da başaracak güçte olduğumuza inanıyorum. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için de üzerimize ne düşüyorsa bunu yapmaya çalışacağız. Bu anlamda geride bıraktığımız hafta ağırladığımız ve Avrupa’da ülkemizi temsil eden Eskişehir Anadolu Üniversitesi karşısından güzel bir oyun ortaya koyarak galibiyetle ayrıldık. Önümüzdeki hafta ise çok önemli gördüğümüz bir karşılaşmaya çıkacağız. İlk 4 hedefimizi sürdürmek için kendimize hedef koyduğumuz Ankara temsilcisi Yenimahallespor’a konuk olacağız. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılırsak rahat bir şekilde sezonun sonuna doğru hedefimiz ölçüsünde ilerleyeceğiz. Bu hedefteki iddiamızın da ne kadar doğru ve kararlı tercihler olduğunu  taraftarımıza göstereceğiz.”

Taraftara Teşekkür!

Başkan Oğuz, Eskişehir Anadolu Üniversitesi karşılaşmasında taraftar desteğinin mükemmel düzeyde olduğunu ifade ederek, “Ben Rize’lilere, Ardeşen’lilere diğer illerden ve ilçelerden karşılaşmamızı izlemeye gelen, bizleri maç boyunca destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Spor budur işte. Birliktir, beraberliktir, insanların sosyal hayatta biriktirdikleri stresleri alacak, bir nebze de olsa hafifletecek keyifli saatleri geçirmesini sağlayacak bir etkinliktir. Bunun sonuçlarını da salonun dolmasıyla birlikte gördük. Yaklaşık 1500 taraftarımız salonu hınca hınç doldurarak takımızızı destekledi. Beni en çok sevindiren tablo ise ev hanımlarımızın, kamu kurum çalışanlarının, öğrencilerimizin bu salona rahat bir şekilde gelerek sorun yaşamadan karşılaşmaları izlemesi oldu. Umudum o ki taraftarımızdan aldığımız bu destek artarak devam eder. Bu arada bugüne kadar elde ettiğimiz başarılarda büyük katkıları olan devlet büyüklerimizin de maçlara da gelerek bizleri desteklemesi spor’a verdikleri önemi bir kez daha ortaya koymuştur.” dedi.

3 Yıl da Öz Rize Takımı Oluşturacağız!

Ardeşen GSK olarak Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak’ın öncülüğünde alt yapı çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını ifade eden oğuz, “Alt yapıya büyük önem veriyoruz. Hedefimiz 3 yıl içerisinde Rize’mizin, Ardeşen’imizin öz çocuklarından oluşan bir takım kurarak süper lig de mücadele vermektir. Bu söylemimizin gerçekliğini geride bıraktığımı Eskişehir Anadolu Üniversitesi karşılaşmasında da kanıtladık. Maçın ciddi bir bölümünde sahne alan genç takımımız süper ligde mücadele eden çok önemli bir rakip karşısında olmalarına rağmen heyecan yapmadan, başarıya motive olarak çok güzel bir oyun sergileyerek kendilerine yakışır düzeyde goller kaydettiler. Biz istiyoruz ki ileride bu ekip 60 dakika boyunca sahada olur ve nice galibiyetler elde eder.” dedi.