Ardeşen, eniştesine sahip çıktı 'Tamam' dedi

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Milletvekili Adayları 24 Haziran Seçim çalışmaları kapsamında Ardeşen ilçesini ziyaret ettiler.

CHP Rize Milletvekili Adayları Av. Remzi Kazmaz, Aysel Taşkın, Kemal Özgür Kahraman Chp Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Rize İl Genel Meclisi Üyesi  Mustafa Buçan ve Ardeşen İçe Başkanı Tahsin Ocaklı, Ardeşen’de yoğun bir kalabalıkla birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ardeşenli olan Remzi Kazmaz’ın Eşi Av. Esra Kazmaz'ın da eşlik ettiği çalışmada, kadınlar başta olmak üzere Ardeşenliler CHP adaylarına büyük ilgi gösterdi.

Ardeşen’e geldiğinde yoğun kalabalık tarafından karşılanan Kazmaz, coşkulu kalabalık karşısında “Umutlu bir kalabalık tarfından karşılandım. Burada kadın kollarımızın üstün gayretleri var onlara teşekkür ederim. Burada ince ince Kaçkar dağlarından doğru gelen ayak sesleri Ardeşen’de iktidarın sesi haline dönüştü. Şimdi hep birlikte Ardeşen sokaklarında barışı getirmeye geldik” dedi.

Partililerle birlikte yapılan esnaf ziyaretlerinde konuşan Kazmaz, Çay ve Çay işçisinin haklarının yıllardır sömürüldüğünü belirterek, ”CHP İktidarında ve Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığında Rize'nin, hak ettiği değeri kazanacaktır, Çaya ve Çaykur'a sahip çıkacağız. Biz çay ile büyüdük. Çay parası ile geçindik. Bugün Ardeşen’de görüyorum ki Ardeşen ‘Tamam’ diyor. Ardeşen artık bu sömürüye ‘dur’ diyor. Bize düşen Ardeşenli’nin, Rizeli’nin sesi olmak, ne hakları varsa onu savunmak. Bunu yapabilecek güçteyiz” dedi.