Amatör Spor Haftası Rize'de kutlandı

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve her yıl geleneksel olarak kutlanan Amatör Spor haftası, Rize'de törenle kutlandı.

Bu yıl 07-13 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından tören düzenlendi.

Rize Valiliği önündeki Tören Alanında düzenlenen Amatör Spor Haftası törenine Rze Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Çelik, Amatör Spor Kulüpleri temsilcileri, antrenörler ve sporcular katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, tüm kulüplerin ve sporcuların Amatör Spor Haftasını kutlayarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak daima amatör kulüplerin yanında olduklarını dile getirdi.

Törende bir konuşma yapan Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Çelik ise tüm amatör spor camiasına teşekkür ederek, "Kulüplerimizle birlikte amatör spor camiamızı geliştirmek adına her daim çabalamaktayız. Uzun zamandır il merkezimizde saha bulunmuyordu. Kısmetse sahilideki yeni tesislerimizin ve sahamızın tamamlanmasıyla, amatör spor kulüplerimizin en büyük eksikliğini de gidermiş olacağız. Bu tesisimizin yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.