Altuğ Verdi anısına Kano-Slolam yarışması düzenlenecek

TAKİP ET

Rize'de makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi anısına Kano-Slalom yarışları düzenlenecek.

Türkiye Kano Federasyonu, 2019 yılı faaliyet programı kapsamında Şehit Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi anısına, Ardeşen ilçesinde 09-10 Mart 2019 tarihlerinde “Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Akarsu Kano Slalom Kupası” yarışları düzenliyor.

Yarışmayla ilgili konuşan Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, “Görev yaptığı illerdeki başarılı çalışmalarıyla devlet yöneticilerimizin ve o şehirlerde yaşayan halkın gönlünü kazanmış olan rahmetli Rize Eski Emniyet İl Müdürü şehit Altuğ Verdi’nin ismini yaşatmak ve her zaman canlı tutmak için, Federasyonumuz olarak,  9-10 Mart 2019 tarihleri arasında, Ardeşen ilçesindeki parkurumuzda ‘Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Akarsu Kano Slalom Kupası’ yarışmasını düzenleme kararı aldık.” dedi.

K1-C1 sınıfında gerçekleşecek olan yarışmaların kategorileri, Büyük erkekler, büyük kadınlar, genç erkekler, genç kadınlar, yıldız erkekler ve yıldız kadınlardan oluşacak.

Haber: Bayram Ali KAVALCI