Alim ve ekibi yeniden sahaya indi

TAKİP ET

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, "Normalleşme süreci ile birlikte hemşerilerimiz ile hasret gidermeye başlayacağız" dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, İl Başkan Yardımcıları ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte normalleşmenin ilk gününde ziyaretlerine başladı.

Pandemi süresince yaşanan kısıtlamalardan parti olarak en çok kendilerinin etkilendiğini belirten İl Başkanı Alim, "Biz gücümüzü sahada, hemşerilerimizle bir arada olmaktan alıyoruz. Malum pandemide pek fazla ziyaretler yapamadık. Ama normalleşmenin ilk günüyle birlikte arkadaşlarımızla sahaya inip ziyaretlerimize başladık." dedi.

Yeni normalleşme dönemiyle birlikte esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilçe, köy, mahalle programları düzenleyeceklerini ve "Hemşerilerimizle hasbihal olacağız" ifadesini kullanan Alim, "Bizlere düşen halkımızla aramızdaki gönül köprüsünü sağlamlaştırmak ve daha da güçlendirmektir. Bunun için sıkı bir çalışma içerisine gireceğiz. Daha önce yaptığımız ama pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz çalışmalarımızla kapı kapı dolaşarak AK Parti’nin icraatlarını anlatacağız, hemşerilerimizi dinleyeceğiz." dedi.

Pandemiye rağmen Rize’deki yatırımların sekteye uğramadığını belirten İl Başkanı Alim, "İlimizdeki büyük projeler başta olmak üzere projelerimizin hiçbiri sekteye uğramadan tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Rize-Artvin Havalimanı, Lojistik Merkez, kentsel dönüşüm gibi projeler ilimizde yapılıyorsa ve hizmet noktasında ilimiz hak ettiği yatırımları alıyorsa şüphesiz bunda en büyük etken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun Rize’ye olan sevgisidir.” dedi.