Alim: Kapı kapı, sokak sokak herkese ulaşacağız

TAKİP ET

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, '2023 seçimleri sadece ülkemiz için değil tüm mazlum coğrafyalarının kader seçimidir.' dedi.

İl Başkan Alim yaptığı açıklamada, bütün ilçelerde üye ziyaretlerine başladıklarını söyleyerek, "Tüm ilçelerimizde üyelerimizin tamamını ziyaret ederek, aramızdaki gönül bağını perçinleştireceğiz." dedi.

Rize'deki 12 ilçede teşkilat mensuplarıyla birlikte aile bireyleri olarak gördükleri üyelere ziyaretlerde bulunacaklarını söyleyen Alim, "AK Parti kurulduğu günden bugüne gücünü teşkilatlarından ve milletinin desteğinden almıştır. Tüm üyelerimizle kucaklaşana kadar bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz." dedi.

Alim açıklamasını şöyle sürdürdü; "Bizim ortak hedeflerimiz var. Ülkemizin bugüne kadar elde ettiği kazanımlarını perçinlemek, daha müreffeh daha refah yarınlar için elimizden gelenin fazlasını yapmak. Bunun için elbirliğiyle tüm vatandaşlarımızla birlikte çalışacağız. Kapı kapı, sokak sokak herkese ulaşacağız. Çünkü 2023 seçimleri sadece ülkemiz için değil tüm mazlum coğrafyalarının kader seçimidir. Biz de çalışmalarımızı bu sorumlulukla bu bilinçle şekillendireceğiz inşallah”

Alim, öte yandan il Teşkilatı olarak 28 Ekim Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da gerçekleştireceği "Türkiye’nin Yüzyılı Vizyon Belgesi" programına katılacaklarını söyledi.