Alim: Daha yapacak çok işi var

TAKİP ET

AK Parti Rize İl teşkilatında görev alan eski ve yeni yöneticilerin bir araya geldiği toplantıda birlik beraberlik vurgusu yapan İl Başkanı İshak Alim: '2001 ruhuyla, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’in Başkanlığında, önceki dönem İl Başkanlarından Yılmaz Katmer'in katılımıyla mevcut İl Yönetim Kurulu, Kurucu Yönetim Kurulu, 1. ve 2. Dönem İl Yönetim Kurulunda görev yapmış yöneticilerle istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Önceki dönem yöneticilerle toplantılarına devam eden İl Başkanı Alim “Partimizin kuruluşunda görev alan bugüne kadarda her kademede görev yapan bütün mensupları bizler için çok önemlidir. 2001 ruhuyla, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Hepimizin amacı bayrağı kaldığı yerden devralıp daha yükseklere taşımak olmuştur." dedi.

"Birlikte çok güçlüyüz"

Bugüne kadar partinin her bir kademesinde görev alıp bu dava için taş taş üstüne koyan her bir bireyin fikirlerinin, yapmış olduğu çalışmaların çok kıymetli olduğunu belirten Alim, "Şu anda il genelinde resmi kayıt anlamında yüz bin üyeye sahip, gittikçe çoğalan bir aileyiz hamdolsun. Bu ailenin her bir mensubuna yürekten teşekkürlerimizi sunuyorum. Çünkü biz geçmişimizden beslenerek, geleceğimize yön veren birlikte çok güzel bir aileyiz, birlikte çok güçlüyüz” dedi.

AK Parti’nin 20 yıl önce kuruluşuyla parlayan kıvılcımın bugün dalga dalga yayılmakta olan bir alev haline geldiğini ifade eden İl Başkanı İshak Alim “Böylesine güçlü, böylesine güzel bir ailenin daha yapacak çok işi var. Millete hizmet yolunda durmak yok hep birlikte aynı ipe sarılarak, daha çok kenetlenerek 2001 ruhuyla yola devam” dedi.

"Bu dava büyük bir davadır"

Yapılan toplantılarda birlik ve beraberliğin devamlılığının önemine değinen önceki dönem İl Başkanlarından Yılmaz Katmer “Biz bu partinin bir evladıyız, biz bir aileyiz bu partinin mensupları olarak ilk gün de vardık bugün de varız, var olmaya da devam edeceğiz. Ben bu davaya, bu yürüyüşe Cumhurbaşkanımızla başladım. Onun bu kadar gece gündüz yorulmadan çok yoğun tempo ile çalıştığı bir davaya taş değdirecek kadar vefasız olamam. Bu dava büyük bir davadır. Makam mevki peşinde girdiğimiz bir dava değildir. Bu düşüncelerle 20 yaşında olan Partimizin ülkemiz adına yıllardır sağladığı kazanımların devamlılığını sağlamak adına hep beraber aynı ipe asılmamız lazım.” dedi.