Akdeniz'de Tatilin Anlamını Kıbrıs'ta Bulun

TAKİP ET

Akdeniz'in en sevilen tatil rotalarından birisi olan Kıbrıs hayalinizdeki tatilden çok daha fazlasını sunuyor.

Bölgenin popülerliği nedeniyle büyük ilgi görürken uçaksız ya da uçaklı Kıbrıs turları ile kendinize en uygun tatil planını yapabileceksiniz. Günlük hayatın koşuşturmasından yorulduğunuz, dinlenmek için fırsat aradığınız ya da yeni bir şeyler keşfetmek istediğiniz anda Kıbrıs sizin için tüm imkanlarını ayaklarınıza seriyor. Kıbrıs tatili deniz, güneş, tarih, keşif ve yeni deneyimler arıyorsanız gerçekten tam size göre. Kıbrıs tatil paketleri ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize göre şekillenirken size sadece valizinizi hazırlayıp bu harika tatilin tadınıçıkarmak kalacak.

Kıbrıs’ın Tarihinde Eşsiz Bir Serüvene Çıkın

İngiliz, Rum ve Türk medeniyetlerine yüzyıllar boyunca ev sahipliği yapan adada bu medeniyetlere ait izler başarılı bir şekilde korunmaktadır. Kıbrıs’ın turunç kokulu sokaklarında keyifli bir gezintiye çıksanız da alışveriş yapmak için dükkanları gezseniz de geçmişin izlerine mutlaka rastlarsınız. Girne, Lefkoşa, Lefke, Güzelyurt ve Gazi Mağusa birbirinden güzel tarihi eserleri ile size unutulmaz bir tatil deneyimi sunacak. Lefkoşa’da bulunan Surlariçi, Büyükhan, Selimiye Camii, Barbarlık Müzesi mutlaka görülmesi gereken tarihi değerler arasında yer almaktadır. Girne’de bulunan St. Hilerion Kalesi, Pellapais Manastırı, Girne Kalesi, Mavi Köşk, Karaoğlanoğlu Müzesi ve Şehitliği; Güzelyurt’ta bulunan Aziz Mamas Kilisesi, Doğa ve Arkeoloji Müzesi; Gazi Mağusa’da bulunan ölü şehir Kapalı Maraş, Lala Mustafa Camii,  St. Barnabas Manastırı ve Salamis Harabeleri Kıbrıs’ın keşfedebileceğiniz güzelliklerinden sadece bazıları. Kıbrıs turları bölgede bulunan tarihi eserleri yakından keşfetmeniz için özel olarak hazırlanmaktadır.

Kıbrıs Paket Turları ile Tatil Planınız Hazır Olsun

Kıbrıs tatil paketleri ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize göre şekillenmektedir. Keyifli bir tatil programı için ihtiyacınız olan her şeyi bir araya getiren Kıbrıs uçaklı paketler ile ulaşımdan konaklamaya her planınız hazır olarak sunulur. UçaklıKıbrıs turları ile kendinize ve sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Kıbrıs tatil paketleri denizin, kumun ve güneşin tadınıçıkarıp bol bol enerji toplayabileceğiniz sonrasında ise bitmeyen gece hayatının ve eğlenceli casinoların tadınıçıkarabileceğiniz aktiviteleri bir araya getirirken siz sadece valinizi hazırlayacaksınız.

Kaynak: https://www.tatildukkani.com/kibris-turlari